Фе-ес-бе-шний телеграм-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові, заблоковано

НОВИНИ 18.09.2024 Коментарі 0

Телеграм-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові, заблоковано. На момент блокування аудиторія онлайн-ресурсу налічувала понад 2500 учасників, - про це повідомили в МВС. 

"Відомо, що канал адмініструвався з території рф. Вже не вперше ворожа дезінформація намагається посіяти паніку та дестабілізувати настрої в суспільстві. 

Тривають оперативні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до поширення повідомлень. 

Наголошуємо, що безпеці громадян, і особливо дітей у школах, завжди приділяється особлива увага. Правоохоронці мають відпрацьований алгоритм реагування у подібних ситуаціях і неухильно дотримуються його зараз. Усі профільні служби задіяні в межах компетенції", - сказано у повідомленні правоохоронців.

Додамо, що сьогодні анонімний телеграм-канал з фе-ес-бе-шною назвою "Ужас Львов" поширив повідомлення про те, що 19 вересня у львівських школах нібито відбудуться атаки на дітей. Було названо номери шкіл і додано фото автоматичної зброї. Приблизно о 16.30 це повідомлення передрукувала низка новинних львівських ресурсів. Коментар МВС, а також Львівської ОВА і міського голови Андрія Садового з`явились після 19.00.      

Також офіційно повідомлено, що у Львові "завтра вранці біля входу до кожної школи поліцейський та представник школи перевірятимуть всіх, хто заходить. У навчальний заклад можуть увійти лише поліція, працівники школи та учні". 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: