Регіональні спілки журналістів України та Польщі підписали Меморандум про співпрацю

ФОТО 26.04.2024 Коментарі 0

Церемонія підписання відбулася у п’ятницю, 26 квітня, у приміщенні Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Меморандум підписали керівники Волинської обласної організації НСЖУ (Михайло Савчак), Жешівського осередку Асоціації польських журналістів (Анджей Клімчак), Львівської обласної організації НСЖУ (Ярослав Климович) і Рівненської обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк.

Підписанти домовилися поглиблювати співпрацю в гуманітарній сфері, налагоджувати творчі контакти між провідними мас-медіа прикордоння, наукову співпрацю з підготовки журналістів за європейськими стандартами.

За словами очільника Жежівського осередку Асоціації польських журналістів Анджея Клімчака, польські й українські журналісти повинні протистояти російській інформаційній агресії. І росіяни у цьому протистоянні не повинні перемогти.

Також Анджей Клімчак зізнався, що співпрацює з українськими медіа – з кимось давніше, з кимось – віднедавна. І що йому приємно підписувати цей Меморандум ручкою, подарованою співзасновником Західного інформаційного фронту Юрієм Кмітем.

Фото – Юрій Кміть

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: