Українські прикордонники приймають вітання з нагоди професійного Дня

НОВИНИ 30.04.2024 Коментарі 0

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр Сирський привітав із Днем прикордонника України особовий склад Державної прикордонної служби.

«30 квітня – день дуже символічний в історії українських прикордонників. Він присвячений подіям кінця квітня 1918 року, коли донецька група Армії Української Народної Республіки під командуванням полковника Володимира Сікевича, звільнивши від російської окупації Барвінкове, Слов’янськ, Бахмут, Костянтинівку, Микитівку, Колпаків і велику частину українського Донбасу, вийшла на міжнародно визнаний кордон Української Народної Республіки з росією.

Українські прикордонники повинні знову повернуться на сучасні міжнародно визнані кордони України.

У пам’яті українського народу назавжди залишиться подвиг українських захисників з Луганського прикордонного загону, які не зрадили присязі і у 2014 році героїчно чинили спротив російській агресії.

Так само ми пам’ятаємо мужність прикордонників героїв оборони Маріуполя у 2022 році.

Нині військовослужбовці Державної прикордонної  служби України пліч-о-пліч з військовослужбовцями Сил оборони та безпеки України безпосередньо на передовій знищують російських окупантів», - йдеться у тексті.

Олександр Сирський також подякував усім прикордонникам за вірність присязі, мужність, відвагу, самопожертву у боротьбі за Незалежність України!

  • Вічна слава і вічна пам’ять усім українським прикордонникам, які віддали за свободу найцінніше - власне життя! Слава українським прикордонникам! Слава Україні! Героям слава!

Привітав українських прикордонників і Президент України Володимир Зеленський:

А також Служба Безпеки України:

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: