Карлсон знову прилітав до москви – цього разу на інтерв’ю з ідеологом дугіним

НОВИНИ 30.04.2024 Коментарі 0

Американський ведучий Такер Карлсон, який раніше взяв інтерв’ю у російського диктатора ліліпутіна, знову побував на московії. Цього разу він опублікував розмову з одним із головних ідеологів «русского мира» алєксандром дугіним. Відеозапис триває 21 хвилину.

Як пише «Детектор медіа», представляючи співрозмовника, Карлсон наголосив, що дугін є не воєнним лідером чи щоденним радником ліліпутіна, а політичним філософом, чиї ідеї «настільки небезпечні», що «адміністрація Байдена заборонила їх продаж у США». В описі до відео Карлсон назвав дугіна «найвідомішим політичним філософом росії».

За словами Карлсона, західні ліберали начебто десятками років захищали комунізм та сталінізм, допомагали Радянському Союзу, потім «любили» Єльцина, і лише з приходом ліліпутіна до влади різко стали її «ненавидіти». А дугін пояснив, що так відбувається тому, що ліліпутін нібито є лідером, що захищає «традиційні цінності» та протиставляється «глобальній прогресивістській адженді», який перший почав виривати росію з-під зовнішнього впливу тощо.

Далі Карлсон цілком логічно заявив, що не питатиме дугіна про росію та російську політику, бо йому більш цікаво дізнатися погляд дугіна на «країни, де той не живе». Тому і запитав у напівбожевільного філософа, що ж «не так» із англомовними країнами.

На це дугін зарядив довжелезну громову про недоліки індивідуалізму та лібералізму, які, на його думку, черпають свої витоки із «англо-саксонського світу» та протестантської Реформації. Корінням всім проблем на Заході, на його думку, є індивідуалізм, який є «неправильним розумінням людської природи». А лібералізм, як породження індивідуалізму, переміг у ХХ столітті інші ідеології - фашизм та комунізм, і став тоталітарним.

Зараз, за його словами, ми перебуваємо на останній стадії лібералізму, коли після «визволення» від релігійної, національної та гендерної ідентичності, людині залишається позбутись лише «людської» ідентичності. Наступним кроком, на думку дугіна, буде створена штучним інтелектом нова пост-гуманна (пост-людська) реальність, на кшталт тої, що зображена у фантастичних фільмах «Термінатор» тощо.

В описі відео з дугіним Такер ствердив як доведений факт, начебто «українська влада вбила його доньку». У підводці до розмови він повторив це твердження, пославшись на нібито дані американської розвідки (насправді про це писала у жовтні 2022 року The New York Times із посиланням на неназвані джерела в розвідці США).

Нагадаємо, 9 лютого ексведучий телеканалу Fox News .Такер Карлсон оприлюднив своє інтерв’ю з ліліпутіним. В ньому кремлівський карлик прочитав півгодинну «лекцію» про своє бачення історії і заявив, що Україна не хоче переговорів. Сам ведучий у розмові назвав російське вторгнення «конфліктом в Україні», хихотів на запитання ліліпутіна та заявив, що той «щирий у тому, що думає», і розумний співрозмовник.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: