Рашапропагандисти вже «ховають» бійців Іноземного легіону. Франція заявляє, що нікого в Україну ще не відправляла

НОВИНИ 06.05.2024 Коментарі 0

РашаЗМІ та низка європейських медіа із посиланням на портал Asia Times та слова експомічника заступника глави Пентагону Стівена Браєна повідомили про відправку близько сотні солдатів Іноземного легіону в Україну.

Далі йшлося про те, буцім французькі солдати групувались на двох напрямках – в Одеській області та Слов’янсько-Краматорській агломерації. Але потім їх перекинули для посилення оборони під Часів Яр. І ось уже рашисти радіють першим смертям легіонерів в Україні, куди їх «офіційно відправив Париж».

Можна було б розпачати з приводу такої короткої та неефективної кампанії Іноземного легіону, читаючи росіянські зведення про «перші труни» з французами, «ахілесову п’яту» французького легіону і заяви, що їх поява ніяк не змінить ситуації на полі бою. Але…

Франція офіційно спростувала поширену напередодні інформацію про розгортання в українському місті Слов'янськ перших 100 військових Іноземного легіону. Про це йшлося в дописі на офіційному акаунті французького МЗС у мережі Х (колишній Twitter).

«Кампанії з дезінформації про підтримку Францією України не слабшають, доказ. Ні, Франція не вводила війська в Україну», – йдеться в повідомленні.

До речі, на одній зі світлин, якими фейкомети ілюстрували свої "новини" про легіон, уважні читачі помітили... знаменитого французького актора Луї де Фюнеса.

Трохи раніше інформацію про те, що французькі війська в Україні – це фейк, поширив і Центр протидії дезінформації про РНБОУ. «Першоджерелом цієї інформації стало гонконгське видання Asia Times. Це видання не має доступу до подібної інформації і свідомо розповсюдило фейк», - зазначили в ЦПД.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: