Німці запустили другий завод БПЛА в Україні

НОВИНИ 19.04.2024 Коментарі 0

Новий завод із виробництва безпілотників офіційно відкрили під час візиту в Україну міністра економіки Німеччини Роберта Хабека 18 квітня. Це вже друге підприємство з виробництва БПЛА компанії Quantum-Systems GmbH в нашій країні.

Дрони Quantum- Systems використовуються в Україні з 2022 року. У компанії заявили, що розширюють свою підтримку України у війні проти росії відкриттям нового місцевого виробництва. Очікується, що нове підприємство в Україні збільшить виробничу потужність до 1000 безпілотників на рік, включаючи виробництво запасних частин. А до кінця року на ньому працюватиме близько 100 осіб. У планах власників - інвестування до шести мільйонів євро впродовж наступних двох років.

«Для компанії це вотум довіри до України та її співробітників і водночас свідчення про власну прихильність компанії надавати Україні довгострокову підтримку в захисті країни», - підкреслили у представництві.

Quantum Systems спеціалізується на розробці, проектуванні та виробництві малих безпілотних літальних систем (sUAS). Лінійка електричних БПЛА вертикальним зльотом і посадкою створена для максималізації дальності та універсальності апаратів. Дрони можуть використовуватися для безпеки, оборони, громадської безпеки, комерційних і ГІС-операцій.

На світлині: у центрі - Д-р Роберт Хабек, віцеканцлер та Федеральний міністр з економічних питань та боротьби зі зміною клімату, праворуч - міністр стратегічної промисловості України Олександр Камишін

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: