Масована атака по росії: палають заводи, батальйони на бронетехніці атакують на двох напрямках

НОВИНИ 12.03.2024 Коментарі 0

У ніч на 12 березня безпілотники атакували нафтобазу та нафтозавод у Курській і Ніжегородській областях. Окрім того, БПЛА працювали у Білгородській, Орловській, Воронезькій, Тульській, Брянській, Ленінградській і Московській області. У Петербурзі загорілася ТЕЦ. Зранку стало відомо про прорив кордону батальйонів, сформованих з російських добровольців, на танках. Тривають бої.

Два підрозділи, сформовані з росіян, які воюють на боці України – Легіон «Свобода Росії» та «Сибірський батальйон», – повідомили про рейд на територію росфедерації. Свої дії вони пояснили  із президентськими виборами, фініш яких запланований на найближчу неділю. У ТГ-каналі «Сибірського батальйону» закликали росіян ігнорувати голосування та чинити опір путінському режиму зі зброєю в руках.

Зʼявилася інформація про збиття літака Су-27 над Білгородщиною, який упав у лісі і спалахнув.

Як зазначає «МО», проукраїнські підрозділи росіян уперше використовують танки для рейду на російську територію. Застосування бронетехніки та артилерії підтверджують і z-канали у Білгородській у Курській областях. 

Місцеві канали пишуть, що стрілянину чутно у самому Білгороді, а працівникам бюджетних установ запропонували не виходити на роботу. 

У Головному управлінні розвідки Міноборони України кажуть, що підрозділи росіян діють самостійно. Але ЗСУ одночасно розпочали і повітряну атаку: вночі та вранці 9 російських регіонів атакували безпілотники. 

Палає нафтобаза в Орлі 

Основна ілюстрація – пожежа нафтопереробного заводу "Лукойл" у Нижегородській області (скриншот)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: