Росіянці потужно фінансують ЗСУ

НОВИНИ 25.04.2024 Коментарі 0

Мешканці Кемеровської області росії від початку цього року переказали на рахунки, пов’язані зі Збройними силами України, мільйони рублів.

Як підкреслив у своєму відеозверненні, розміщеному на персональному ТГ-каналі, губернатор Сєргєй Цивільов, їх до цього змусили «кібершахраї». Він також стверджує, що росіян «щодня, щохвилини» атакують українські спецслужби.

«З початку року шахраї змусили кузбасівців переказати на рахунки, з яких оплачуються дрони та озброєння для ЗСУ, мільйони рублів. Обманюють усіх. Під прицілом найбеззахисніші: наші батьки, наші близькі. Ми повинні це зупинити», - заявив Цивільов.

Губернатор країни-агресора додав, що на підприємствах, в організаціях та установах області вводить «персональну відповідальність» керівників за «роз’яснювальну роботу» з цього приводу.

Нагадаємо, наприкінці березня в ГУР МО повідомляли, що під час міжнародного збору на закупівлю безпілотників для українських розвідників найактивнішими виявились громадяни росії. Пік донатів від росіян збігся із проведенням так званих президентських виборів ліліпутіна.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: