ІРОКС подякував Садовому за арбітраж:  ОСББ «Шевченка, 418» відшкодувало витрати

НОВИНИ 26.04.2024 Коментарі 0

За сприяння керівництва Львівської міської ради Між ЖЕК ДпБ «ЗАТ ІРОКС» та ОСББ «Шевченка, 418» підписано два Меморандуми про відшкодування витрат на електрозабезпечення будинку, що за адресою Львів, вул. Шевченка, 418.  Один документ датується від 16 квітня, другий 19 квітня цього року.

Власником мереж водопостачання, газопостачання, ліфтів, будинкових електромереж являється ПрАТ «ІРОКС», який має укладені прямі договори на обслуговування та надання комунальних послуг з відповідними організаціями та із ЖЕК ДпБ «ІРОКС».

ПрАТ «ІРОКС» спільно з ЖЕК ДпБ «ЗАТ ІРОКС» постійно виконує необхідні роботи та здійснює оплати виконавцям робіт на надавачам послуг, проте відшкодування коштів від мешканців будинку на вул. Шевченка, 418 через безпідставні дії ОСББ «Шевченка, 418» не проводилось з 1 квітня 2023 р. по 18 квітня 2024 р. Водночас ОСББ «Шевченка, 418» виставляло мешканцям рахунки  на відшкодування витрат за використану електроенергію, водопостачання та водовідведення, обслуговування насосних та газових мереж. Відтак, отримані кошти надходили на рахунок ОСББ «Шевченка, 418».

Станом на 5 квітня 2024 р. заборгованість мешканців за житлово-комунальні послуги та електроенергію перед ЖЕК ДпБ «ЗАТ ІРОКС» становила 1 297 548,54 грн, зокрема, станом на 1 квітня 2024 р. заборгованість за спожиту електроенергію сягнула 145 862,64 грн.

Також нагадаємо, що на цей час є чинними прямі договори на обслуговування мереж та на оплату за використані ресурси між ДпБ ПрАТ «ІРОКС» та мешканцями житлового будинку, що на вул. Шевченка, 418.

Спір ЖЕК ДпБ ПрАТ «ІРОКС» та ОСББ «Шевченка, 418» нині розглядається в судовому порядку. При цьому незрозуміло, чим керується керівництво цього ОСББ, коли в платіжках за отримання будинку виставляється оплата  судових витрат.

Воднораз інформуємо, що завдяки співпраці ПрАТ «ІРОКС», ДпБ ПрАТ «ІРОКС» та ОСББ «Шевченка, 418», а також за сприяння Львівської міської ради погашено заборгованість відповідно до Меморандуму від 16 квітня 2024 р. в сумі 189 261, 36 грн та частково відшкодовано борг, зафіксований у  Меморандумі від 19 квітня 2024 р.

Наголошуємо, що ПрАТ «ІРОКС» та ДпБ ПрАТ «ІРОКС» стояв і стоїть на тому, що мешканці житлового будинку, що за адресою м. Львів, вул. Шевченка, 418, не повинні бути заручниками штучно спровокованих конфліктів. Також висловлюємо подяку посадовцям Львівській міській раді за конструктивну позицію і дієве посередництво у справі полагодження суперечки.

Юридична служба ПрАТ «ІРОКС»

(Фото - одне із численних робочих засідань з підготовки меморандумів) 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: