Фіни відгороджуються від московитів вищим і щільнішим парканом, аніж планували спочатку

НОВИНИ 23.10.2024 Коментарі 0

На східному кордоні з рф Фінляндія продовжує будівництво захисної огорожі. Планується, що за два роки там побудують понад 200 км паркану — аби протидіяти гібридній міграційній кризі, яку провокує своїми діями московія.

Торік тестові ділянки огорожі фіни збудували у місцинах Іматрі та Саллі. Цього року завершують будівництво ділянки паркану поблизу прикордонного переходу Ваалімаа, Віролахті, повідомляє медіа Yle. Загалом планується встановити 12 км огорож на південь та північ від прикордонного переходу Ваалімаа. Прикордонники Фінляндії не повідомляють точного розташування початку і кінця паркану. Будівельні роботи на цій ділянці заплановані до кінця наступного року.

Прикметно, що після тестування перших ділянок паркан на східному кордоні вирішили робити на півметра вищим, ніж планувалося раніше, а сітку застосовувати щільнішу. Висота огорожі становитиме 3,5 м.

У Південно-Східній Фінляндії роботи також проводяться в районах Нуйямаа та Вайніккала в Лаппеенранті. Там планується до весни 2026 встановити 17 км паркану.

Навесні цього року уряд Фінляндії продовжив термін закриття кордону з рф на невизначений термін. Схоже, фіни переконалися, що якомога вищий і міцніший паркан - практично єдиний засіб проти нелегальних мігрантів, яких рашисти із задоволенням відправляють штурмувати кордони країн Європи.

На світлині: ділянка росіянсько-фінського кордону зі збудованим парканом / скріншот з відео

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: