Війська РФ розташовані для війни проти України та держав Балтії

Економіка 08.03.2018 Коментарі 0

"Лідери США та їх європейські союзники не готові до тих способів, які замислені президентом Росії Володимиром Путін для проведення війни в Україні та Прибалтиці" - такий висновок зробили експерти американського аналітичного центру Institute for the Study of War .

Американські спеціалісти очінили дії РФ з 2014 року, та констатують, що

"Російські військові розташовані саме для проведення  короткотермінової традиційної війни в Україні та гібридної війну в країнах Балтії, що ймовірно не відповідає очікуванням лідерів НАТО на цих театрах військових дій. Лідери НАТО все частіше попереджають про загрозу традиційного військового вторгнення (війни) в країни Балтії (або навіть Західної Європи). Але російські сухопутні війська в цьому регіоні на розташовані так, аби провести короткочасну конвенційну військову агресію.
Натомість  з 2014 року війська перегруповуються в цьому регіоні таким чином, щоб мати можливість підтримати швидке механізоване вторгнення в Україну з півночі та сходу, залишаючись добре підготовленими для проведення втручання у гібридну війну в країнах Балтії, подібного до того, що було зроблено в Україні після Революція Гідності. Сполучені Штати та їх партнери повинні переосмислити та переоцінити найбільш імовірні російські шляхи дій та переглянути комплекс військових та невійськових інструментів, необхідних для захисту союзників НАТО та України від потенційної російської агресії".

Більш детально у дослідженні Catherine Harris та Frederick W. Kagan «Російське військове положення: бойовий порядок сухопутних військ»

 

ІА "Західний інформаційний фронт"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: