XI Форум Європа – Україна: Асоціація з ЄС і що далі?

НОВИНИ 06.03.2018 Коментарі 0

Вже менше тижня залишилось до однієї з найпотужніших міжнародних подій на векторі «Україна-Польща». За кілька днів, 13 березня 2018 року, виставковий Конгрес-Центр Підкарпатського воєводства вітатиме гостей чергового XI Форуму Європа – Україна.

Цьогорічний форум зосередить увагу на питаннях модернізації та розвитку потенціалу України, а також щодо напрямку і темпу запроваджуваних реформ. Назва форуму більш ніж зрозуміла «Асоціація з ЄС і що далі?».

У 2017 році почала діяти ратифікована Угода про асоціацію з Європейським Союзом. Незважаючи на кризу, яку Україна переживає протягом останніх років з огляду на війну та російську окупацію Криму й частини території українського Донбасу, можна помітити сигнали покращення економічної ситуації. Більш інтенсивною стала також політична і економічна співпраця Києва з країнами Заходу. Однак малопомітні результати реформ, наростаючі політичні поділи, економічна нестабільність та загальне зубожіння стали причиною зростання рівня суспільного незадоволення.

У зв’язку з цим постає актуальне питання: чи використала Україна можливості, які дає співпраця з ЄС та іншими країнами? Які наступні кроки повинен зробити Київ та його європейські партнери, щоб забезпечити сталий розвиток країни та її інтеграцію з Заходом?

На ці питання запрошені спікери та гості форуму почують відповіді під час двох днів дебатів  та зустрічей. Організаторами цього заходу з Інституту Східноєвропейських Досліджень заплановано понад 30 панельних дискусій, присвячених економічним, політичним та соціальним питанням. До участі в форумі зголосилось Понад 500 учасників з Польщі, України, країн ЄС, сусідніх країн та США — представники урядів, політичної еліти, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, інституцій ЄС, міжнародних організацій, аналітичних осередків та ЗМІ.

ІА "Західний інформаційний фронт"
за даними www.forum-ekonomiczne.pl

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: