Підтримка Білоруського інформаційного центру у Львові!

НОВИНИ 18.07.2022 Коментарі 0

Влада України розглядає білорусів як союзників російських агресорів. Наразі в українському суспільстві мало інформації про сучасну Білорусь, про опір білоруської опозиції проти Лукашенка та агресора Путіна. Зважаючи на цю проблему, ми створили проект, метою якого є подолання недовіри між українцями та білорусами, підтримка білоруських волонтерів та добровольців на території України. Про це йдеться на офіційному сайті Благодійного Фонду BYSOL.

Кінцевою метою проекту є сприяння демократичним процесам у самій Білорусі та перемога українських ЗСУ у війні із спільним агресором, інформаційний супровід дій білоруських волонтерів, добровольців, активістів в Україні, Польщі та, по можливості, у Білорусі.

Білоруський Інформаційний Центр є частиною діяльності Інформаційного Агентства «Західний Інформаційний Фронт» та користується рахунками та Свідоцтвом ЗМІ цієї організації.

«Даною ініціативою ми мріємо посилити склад редакції Білоруського Інформаційного Центру… Плануємо створити фонд для перекладу текстів мовами — білоруською, українською, російською. Дані зміни дадуть можливість підготувати більше необхідного відеоматеріалу для Telegram та YouTube каналів», - окрім іншого йдеться у повідомленні Фонду.

Допомогти Блоруському інформаційному центру у Львові можна за цим посиланням.

Нагадаємо, нещодавно відбулася презентація Білоруського інформаційного центру у Львові на Форумі демократичних сил Білорусі в Берліні.

За час роботи Білоруського інформаційного центру у Львові його гостями були:

Керівник Білоруського кризового центру Олексій Францкевич

Правозахисник, керівник Фонду BYSOL Андрій Стрижак

Опозиційний до режиму лукашенка організатор Полку «Пагоня» Вадим Прокоп’єв

Керівник кабінету представників Світлани Тихановської (Святланы Ціханоўскай) Валерій Ковалевський (Валерый Кавалеўскі), представник Світлани Тихановської з парламентської співпраці та конституційної реформи Анатолій Лебедько (Анатоль Лябедзька), представник НАУ Валерій Мацкевіч (Валерый Мацкевіч), представник ByPol Олександр Азаров (Аляксандр Азараў)

Засновник «Білого легіону», керівник ГО «Білорусь 2.0 Робiм разом» Сергій Бульба

Доброволець полку імені Кастуся Калиновського Максим з позивним «Білл»

Глава департаменту комунікацій АТ«Кредобанк» Віктор Гальчинський

Майбутній доброволець білоруського полку імені Кастуся Калиновського Василь

Активіст Пьотр Лисак

YouTube-блогер «Осторожно Virus» Віталій Кондратенко

та інші.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: