Відбулася презентація Білоруського інформаційного центру у Львові на Форумі демократичних сил Білорусі в Берліні

НОВИНИ 11.07.2022 Коментарі 0

Співзасновник Білоруського інформаційного центру у Львові Юрій Кміть презентував медійний майданчик БІЦ на Форумі демократичних сил Білорусі, який триває у Берліні.

«Білоруський інформаційний центр працює на базі порталу «Західний інформаційний фронт». Який був створений у 2016 році вояками АТО. Адже, повернувшись з Донбасу, вони зрозуміли, що без інформаційного фронту, інформаційного опору війну з росією виграти неможливо. Позаяк паралельно із війною на фронті, йде боротьба за розум, за почуття, за симпатії до народів», - наголосив Юрій Кміть.

За його словами, на сьогодні Україна перемагає в цій інформаційній боротьбі.

«Сподіваюся, з нашою допомогою Білорусь також почне перемагати росію в інформаційній площині», - підкреслив він.

Юрій Кміть нагадав, що росія витрачає 17 млрд доларів США в рік на дезінформаційну політику.

«Аби пробувати протистояти на рівних, потрібна цілеспрямована робота волонтерів, громадських організацій. Саме такими і є робота «Західного інформаційного фронту» та Білоруського інформаційного центру у Львові. Скажімо відверто: до білорусів в Україні зараз неоднозначне ставлення. Українці на  ментальному рівні вважають білорусів посібниками російської агресії. І ви маєте це розуміти. Але це минеться. Минеться тоді, коли буде більше інформації. І ми саме цим і займаємося. Одна з наших цілей – інформаційний супровід діяльності білоруської опозиції. Ми надаємо майданчик усім, хто виступає проти Лукашенка і проти Путіна», - наголосив Юрій Кміть.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: