Білоруси й українці разом виборюватимуть волю та незалежність

НОВИНИ 06.04.2022 Коментарі 0

У Львові створили Альянс «Вільна Білорусь». Його мета – об’єднати зусилля білорусів, які перебувають в Україні, для допомоги співвітчизникам та всьому українському народу в боротьбі за свободу та незалежність.

Про це оголосив у вівторок, 5 квітня, під час прес-конференції в Білоруському інформаційному центрі засновник «Білого легіону», керівник ГО «Білорусь 2.0 Робим разом» Сергій Бульба.

Альянс спрямує зусилля для надання гуманітарної, юридичної, психологічної допомоги українцям і білорусам, які захищають суверенітет України. Серед пріоритетів «Вільної Білорусі» організація спільних акцій, широке висвітлення у мас-медіа ролі білорусів у процесах протидії російській агресії.

Усім білорусам запропонували долучатися до діяльності Альянсу, який створили за участі Білоруського інформаційного центру, Білоруського кризового центру, ГО «Білорусь 2.0 Робим разом», Міжнародного благодійного фонду «Оберіг Надії».

Нагадаємо, у вівторок, 5 квітня, журналістів запросили на представлення створеного наприкінці березня Білоруського інформаційного центру.

Фото: ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: