Ефективний воїн – навчений воїн. Вишкіл бійців батальйону тероборони «ЛЕВ»

НОВИНИ 18.07.2022 Коментарі 0

Бійці батальйону тероборони «ЛЕВ» постійно вишколюються. Причому, щоразу під час тренувань завдання ускладнюються, а умови стають все більш наближеними до бойових. Крайній вишкіл батальйону був спланований за сценарієм штурмової спецоперації.

Як повідомляють у формуванні, ранок «ЛЕВи» розпочали з традиційних занять - відпрацювання тактичних навичок. З обіду інструктори для них організували військовий квест – імітацію бойової спецоперації.

Завдання першої групи було взяти під охорону об’єкт та організувати схему його захисту від нападників.  Бійці вийшли з лісу, оточили будівлю по периметру та підготувалися зустріти умовного ворога. Друга група марш-кидком висувалася на цей об’єкт. Її місія - захопити та знищити ціль.  Інструктори намагалися додати навчальним баталіям якомога більшої реалістичності.

По периметру операції були розставлені «розтяжки» з тренувальних гранат. Вони клацали та вибухали, як бойові, однак не завдавали шкоди бійцям.

Зону навчань патрулював квадрокоптер, від якого бійці повинні були маскуватися. Цілили один в одного лазерами прикріпленими до збро . Якщо вдавалося навести промінь на противника – той вважався 200-им і вибував. Тероборонівці бігали у військовому екіпіюванні: з брониками та касками, щоб звикнути до ваги броні.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: