У Києві морський піхотинець встановлюватиме національний рекорд

Анонси 20.09.2024 Коментарі 0

Представників медіа і блогерів запрошують висвітлити встановлення національного рекорду України за участі морського піхотинця. Дмитро Долгіх з Енергодара Запорізької області під час бойових дій утратив ногу, наступивши на міну. Але мужній воїн продовжує служити на найгарячіших ділянках фронту.

Дмитро буде першим морським піхотинцем за останні 10 років, який встановлюватиме національний рекорд, прибувши з передової, щоби продемонструвати силу духу та незламність українських воїнів.

"Рекорд – максимальний час стояння на одній нозі з вагою серед людей з ампутацією – цей морський піхотинець встановлюватиме не тільки від свого імені, а й від імені всієї морської піхоти України. Його досягнення стане символом сили, відданості та незламності кожного українського морського піхотинця. Він доводить, що навіть у найважчих випробуваннях морські піхотинці залишаються вірними присязі та готовими захищати свою Батьківщину, втілюючи найвищі цінності честі та обов’язку", - йдеться в тексті пресрелізу.

Представники ЗМІ зможуть не тільки спостерігати за встановленням ререкорду, але й поспілкуватися з рекордсменом та організаторами про підтримку інклюзії та важливість таких заходів для українського суспільства.

Захід відбудеться 20 вересня, початок – о 14:00.   
Місце: Київ, Будинок актора, вул. Ярославів Вал, 7  
Контакт для акредитації: Іва-Каріна Зайко, номер тел.: 097 137 88 98

Також читайте: Незвична фотосесія на даху готелю за участі поранених морпіхів

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: