Кремлівський хвіст польських «нічних вовків»

РОЗСЛІДУВАННЯ 26.04.2018 Коментарі 0

22 квітня 2018 року стартував черговий «моторейд путінських вовків на Берлін», в який апологетів мотоциклів та «русскаго міра» за традицією проводжали і чиновники і церковники.

Про цілі і реальні завдання путінських маріонеток було детально описано у попередніх двох частинах (Мотофронт гібридної агресії Росії: частина перша, Мотофронт гібридної агресії Росії: частина друга).

Опубліковані ІА «Західний інформаційний фронт» матеріали отримали значне поширення у профільних колах, в тому числі і на території держав Європейського Союзу, через які «вовки» проклали маршрут цьогорічної пропагандистської вистави «победобєсія».

І справа протистояння гібридній агресії на мотофронті принесла свої плоди.

На адресу редакції надійшло достатньо велика кількість посилань та матеріалів, які допомогли підтвердити та ідентифікувати путінських прислужників, в тому числі і з числа громадян країн ЄС.

Не дивно, що велика кількість цих прихильників, виявилась етнічними росіянами, які чомусь втекли до країн «загниваючої Європи» з «матушкі Рассіі», і тепер невимовно ностальгують за Радянським Союзом та лікарською ковбасою по «дватрідцать» й «Пшеничною» по «тришестесятдвє».

Тепер ж ці, щедро проплачені Кремлем «байкери», зауважтене на російських, а на німецьких та японських мотоциклах вирішили в черговий раз «показати велич Радянського Союзу ситій Європі».

Якщо щодо етнічних росіян, які за зарплатами та цивілізаційними й соціальними благами приїхали в Європу, все зрозуміло. То щодо громадян Польщі, Чехії чи тієї ж Угорщини, на вулицях яких, в доволі недавньому (за історичними мірками) минулому, радянські війська особисто або ж руками маріонеткових урядів розстрілювали протестуючих, виникає логічне запитання – вам то чого бракує?

ІА «Західний інформаційний фронт» вже публікувало матеріали про шокуючі перевтілення європейських байкерів, які в погоні за кремлівськими подачками готові перетворюватись на новітніх манкуртів, як зокрема це було описано в минулорічному матеріалі «Новітні європейські іуди: жертвам Празької весни присвячується».

Проте цього року, кинутий клич до волонтерів та небайдужих громадян ЄС дозволив значно чіткіше побачити картину цього європейського «путінського моторуху».

Насамперед зазначимо, що представлені в даному розслідуванні матеріали спрямовані саме на дискредитацію путінських поплічників в Європі та країнах колишнього СРСР, а не на дискредитацію мотоциклетного руху в цілому. Саме тому, просимо читача чітко відмежовувати поняття «платного байкера Кремля» від байкерів та мотоорганізацій, які дійсно займаються розвитком та пропагуванням саме мотоциклетного руху, а не ідей «дєдиваєвалі», «можемпавтаріть» чи інших фанатичних лозунгів Кремля.

Отримані ІА «Західний інформаційний фронт» матеріали дозволили із використанням доступних у глобальній мережі реєстрів та баз даних ідентифікувати велику кількість європейських посібників «мотововків». Зважаючи на об’ємність матеріалу, потребу його перевірки та уточнення плануємо розпочати публікацію даних щодо фанатів Кремля у Європі із польських байкерів та їх помічників.

Декілька польських прихильників Кремля було встановлено ще в минулому році у публікації «Путінські «вовки» везуть в Європу бойовиків з Донбасу», і за їх допомогою та на основі одного із отриманих інсайдерських матеріалів було встановлено фактично все організаційне ядро польських «ноцних вількув». Назвемо його - «листом Дарека»!

Розпочнемо з того, що цьогорічні організатори цього кремлівського «мотопобєдобєсія» – такі собі «інкогніто» - Jacek і Darek. За контакт із Поліцією має відповідати Konrad, за вінки і свічки Marcin, за обслуговування інтернет-сервісу та газети – Romek J, за транспорт та технічне забезпечення Romek M, юрисконсультом виступатиме Maciej Lewko, а за радянські мундири, як зазвичай, відповідатиме Piotr Radtke.

Встановити особи, цих загадкових Дареків, Ромеків, Яцеків та Конрадів, виявилось не так й складно, особливо маючи в наявності номери їх мобільних телефонів.

Почнемо із самого головного організатора Яцека, не дарма ж він виділений жирним текстом.

Бачимо, що він користується мобільним телефоном із номером +48 502 185 824. Хоча в оприлюдненому на веб-сторінці «польських вовків» прес релізі за цим номером значиться Роман Махельскі, який видається за одного із керівників проїзду «вовків» Польщею, все ж таки вдалось встановити особу цього Яцека.

Майже із 99.9% ймовірністю можна стверджувати цим фанатом русского міра в Польщі є громадянин Польщі Jacek Lucjan Perczak, 1972 року народження, керівник та засновник охоронної компанії DVK SECURITY та співвласник фірми METS.

ВВВ Заходимо на сайт фірми DVK SECURITY і відчуваємо приємний шок від того, що «пазл складається»!

Кого ж це фірма Яцека Луціана Пєрчака охороняє в Росії та Польщі, і що за «дивний» збіг обставин? Яким чином, та для чого охоронна фірма з польського Катовіце, міста розташованого поблизу польсько-чеського кордону, та яка була створена лише 30 квітня 2013 року, відкрила «отделения на территории Российской Федерации»?

Щодо особи одного з організаторів польської частини мотопробігу «вовків» – Яцека Луціана Пєрчака вдалось встановити і його електронну пошту [email protected], і його мотоцикл SUZUKI VL 800 реєстраційний номерний знак SO1284 (страховий поліс 1014225510~2017 у фірмі Powszechny zakład ubezpieczeń S.A.).


Продовжуємо перевірку і знову «приємна новина»!

Виявляється, що співвласником цієї дивної охоронної компанії в Польщі є наш давній знайомий та «закадичний друг» Хірурга-Залдостанова - Даруіш Єжи Качмарчик (профіль у Фейсбук https://www.facebook.com/dariusz.kaczmarczyk.902)

ВВВ 

Який із самим Путіном за руку вітався!

У власному користуванні «Darek», який народився 3 грудня 1971 року у місті Міколув Сілезького воєводства, має мотоцикл BMW ENDURO реєстраційний номерний знак SG 5780 (страховий поліс 115-63313379 у фірмі Towarzystwo ubezpieczeń i reasekuracji Allianz Polska S.A.). Проживає у місті Мисловіце Сілезького воєводства. Це місто фактично межує із Катовіцами, в яких «Дарек та Яцек» відкрили агентство охорони із величезними російськими пов’язаннями.

Водночас Д.Качмарчик спільно із дружиною Качмарчик Данутою Марією, є власником фірми ARRARAT SP., яка займається наданням клінінгових послуг (прибиранням приміщень) та зареєстрована за місцем проживання «Дарека».

І знову дивний збіг обставин? При спробі зайти на веб-сторінку компанії ARRARAT SP. - www.ararat.com.pl, одразу йде переадресація трафіку на сайт російської групи клінінгових компаній DAKO.

Група цих компаній була заснована в 2006 році у Росії, а саме у Санкт-Петербурзі. В 2008 році фірма відкрила офіс у Москві, в 2011 році в Сочі, в 2014 році займалась обслуговування Олімпійських об’єктів в Росії. А на ринок Польщі вирішила вийти, знову ж таки за дивним збігом обставин, у 2013 році – тобто в той самий рік, що й створилось охоронне агентство DVK SECURITY.

Ймовірно саме тоді відбулось «поглинання» російським капіталом польської клінінгової компанії «Дарека та Данути», яка існувала ще з 2002 року.

І знову ж таки, дивує той факт, що після офісів у Пітері, Москві – потужна клінінгова компанія з Росії, яка Олімпіаду в Сочі обслуговувала, закриває свій офіс у Сочі та відкриває офіс у Польщі не у столиці Варшаві, із майже двохмільйонним населенням, не у Кракові чи Лодзі, які налічують неповних 800 тисяч мешканців. А саме в Катовіцах - в десятому за кількістю населення місті Польщі, із 300 тисячним населенням.

Погодьтесь з точки зору бізнесу далеко не логічне рішення. Очевидно тут російські бізнесмени керувались іншими мотивами.

Також мусимо розчарувати тих, хто думає, що діяльність Даріуша Качмарчика на благо Росії та Кремля обмежується лише мотопробігами.

Російська пропаганда значно розширила ареал його застосування - він крім поїздок в Крим –

Серпень 2017 року, Крим, Д.Качмарчик другий з права, перший зліва Роман Махельскі.

і російського шпигуна М.Піскорського «рятує як може від польської правоохоронної системи»

і в Іран їздить –

звідки хоче донести «кілька слів правди», про те, що «Іран багата держава, яка розвивається без допомоги Америки та Заходу, не те, що Україна», а американці хочуть всіх заплутати та готують в Ірані черговий Майдан. А все, що кажуть про Іран європейські медіа, нібито, «як і у випадку з Росією є на 90% маніпуляцією»

На завершення нагадаємо, що користується Дарек Качмарчик мобільним номером телефону +48 601 43 18 01, чого він не приховує. А ось пошту Даріуш отримує через поштовий сервіс і надалі діючого домену ararat.com.pl – із використанням поштової скриньки [email protected].


Проте як виявилось в дуеті Дарека та Яцека, існує третя фігура, яка перетворює цей проросійський дует на повноцінне тріо.

Йдеться про громадянина РП – Яскула Рафал Ксавері - профіль у Фейсбук - https://www.facebook.com/rafal.jaskula.7. Який якщо вірити його профілю у Фесбук вже більше року проживає у Москві.

Так от, Рафал Яскула водночас і співзасновник фірми агентства охорони з російським слідом DVK SECURITY разом із Даріушом Качмарчиком та Яцеком Пєрчаком –

і керівник дочірньої компанії російського бренду - DAKO SERVICES SP. Z.O.O., яку заснував разом із Даріушом Качмарчиком.

А з 23 лютого 2018 року Яскула Рафал ще й співзасновник фірми WORKSOURCING SP. Z O.O., президентом якої є особа із «майже польським прізвищем» - ILIASOV RUSIAN.

А тепер, увага - усі ці фірми, які дивним чином пов’язані із польськими фанатами русского міра та мотововків, та були створені чи взяті під контроль російськими фірмами (або іншими російськими органами від імені російського капіталу), зареєстровані в Польщі за однією адресою – місто Катовіце вулиця Грабова 2.

Ну що ж тепер хоча б з зрозуміло, де у цих путінських польських «ноцних вількув» барліг знаходиться!


Але давайте повернемось до списку польських організаторів «Дороги Победы - 2018».

Як стало відомо, за контакт із Поліцією має відповідати інкогніто Конрад – з мобільним телефоном +48884110083. Вдалось встановити, що власником цього номеру є 27-річний громадянин Польщі Конрад Вєжгонь - Konrad Wierzgoń. Профіль у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/konrad.wierzgon. Даний громадянин Польщі веде канал на Youtube - https://www.youtube.com/user/konwierz1991.

Як не дивно, але цей польський русофіл із містечка Скочув Сілезького воєводства, який має контактувати в інтересах «вовків» із польською поліцією, також на Берлін зібрався не на російському мотоциклі. А на японському SUZUKI DL650 V-STROM із реєстраційним номером SO551A (страховий поліс 1013369438~2017 у фірмі Powszechny zakład ubezpieczeń S.A.). Та й для листування обрав також не російські поштові сервіси [email protected].

Для повного розуміння, світогляду цього юного польського «мотововка» пропонуємо переглянути відеоогляд на його каналі Youtube, в якому поляк вирішив відвідати у 2015 році Росію автостопом. Увага лексика 18+!


Переходимо до відповідального за вінки та свічки Марціна, який користується номером +48515278384.

За даним номером ховається також відомий польський «мотововк» з міста Клобуцьк Сілезького воєводства, 1961 року народження Ленскі Марцін Войцех - Łęski Marcin Wojciech – профіль у Фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100023370947863

Який спільно із Даріушем Качмарчиком має стосунок до російської фірми DAKO, позаяк використовує електронні адреси створені на домені цієї установи – [email protected] та [email protected].

В якості залізного коня він обрав також німецький мотоцикл BMW (страховий поліс 1009198977~2017 у фірмі Powszechny zakład ubezpieczeń S.A). реєстраційний номер SKLYW55. Слід зазначити, що в Польщі цей русофіл також використовує і мобільний номер +48502 612 622.


За обслуговування інтернет-сервісу та контакт із пресою відповідальним Даріуш Качмарчик призначив – Romekа J із мобільним номером +48501443826.

І цим Ромеком виявився громадянин РП Яскула Роман Міхал, 1977 року народження, уродженець міста Бельська-Бяла. Згаданий вище бізнес-партнер Д. Качмарчика Рафал Яскула, також уродженець цього міста, що дозволяє припустити наявність родинних відносин із цим «Ромеком».

В мережі Фейсбук Роман Яскула відмий під псевдонімом Aragorn009PL, і не приховує, що з нетерпінням очікує прибуття вовків у Польщу.

Роман Яскула, є керівником правління фірми Dolphin chemia przemysłowa SP. Z O.O., яка зареєстрована у місті проживання Даріуша Качмарчика – Мисловіцах по вулиці Карола Мярки.

Роман Яскула, фото з мережі Фейсбук.

Електронна пошта Романа Яскули - [email protected], а зустрічати путінських «вовків» він збирається на Honda Enduro OD 600 CCM (страховий поліс 115-63452079 у фірмі Towarzystwo Ubezpieczeń I Reasekuracji Allianz Polska S.A.). із реєстраційним номером SK301J.


Черговий персонажу у «листі Дарека» - Romek M, який відповідатиме за транспорт та обслуговування мотоциклів, та користується телефоном +48694441371.

Це було доволі просто. Ромеком виявився також широко відомий профільній аудиторії польський русофіл – Махельські Роман Альфред- Roman Machelski, 1974 року народження із польського міста Кобєрніце Сілезького воєводства.

Махельські Роман Альфред, фото з мережі Фейсбук.

Який спільно із Даріушем Качмарчиком минулого року в окупованому Криму із «вовками» фестивалив та на Донбасі свою шану російським бойовикам складав.

Роман Махельські, серпень 2017 року, Крим.

Роман Махельскі водночас є «генеральним секретарем» очолюваної відомим фанатом Кремля Пйотром Боло Радтке (до особи якого ми повернемось дещо нижче) – Польсько-російського Братства та представником у Сілезькому воєводстві цього відомого «розсадника» русского миру в Польщі.

Наголосимо, що до Берліну він також зібрався не на російському байку, а на японському YAMAHA FZ 750 із реєстраційним номером SBI 4R84 (страховий поліс 1005107157~2018 у фірмі Powszechny zakład ubezpieczeń S.A.). А для повноти картини отруєного російською пропагандою польського мозку достатньо проглянути лише кілька фото у його профілі в мережі Фейсбук.

Роман Махельські, серпень 2017 року, в окупованому терористами ЛНР смт. Новосвітлівка, Луганської області України

Використовує він як вказано у прес-релізі електронну пошту [email protected], але водночас не цурається використовувати і електронну пошту із домена спільної із дружиної фірми Alwero – [email protected]


Встановити адвоката "вовків" також виявилось справою кількох хвилин


Ну а у тому, що традиційно у радянській військовій формі за «вовками» по Європі буде вештатись один із найвідоміших апологетів «русського міра» в Польщі - Пйотр Боло Радтке ніхто й не сумнівався.

Про засновника та беззмінного лідера в Польщі «Польсько-російського братства» Петю Боло Радтке та його колегу Романа Махельські очевидно відомо всім, хто цікавиться профільною тематикою. Покажемо лише кілька фото.

Перший з права Пйотр Боло Радтке, перший зліва – Роман Махелскі.

Пйотр Радтке у футболці з надписом «Бандерівець не є моїм братом» під час проросійських заходів.


Отож, як кажуть, маски знято - всі персонажі відомо. Тому їх ролі та маршрут поїздки ми вирішили не переказувати, а опублікувати матеріали, які були нами отримано у первісному вигляді.

В 

Прочитавши викладені вище матеріали стає зрозуміло для чого «польським вовкам» потрібно агентство охорони, адже колону будуть охороняти на двох автомобілях 4 охоронці із ліцензіями, що може означати наявність в них зброї.

Крім цього стає відомо і про дружнього польського «ксьондза Гжегожа» у Вроцлаві із православної церкви, і про те, що 26 квітня Даріуш Качмарчик ще з двома польськими «вовками» планує ввечері прибути у Москву. І про те, що «Дороги Победы» в Польщі несподівано 2 травня опиняться і біля «пам’ятника жертвам УПА та Волинської різні» у Варшаві.

Та це вже деталі, які не потребують пояснення. На цьому, власне, хотіли поставити крапку, але..

Але й це ще не все!

Фактично за кілька годин до запланованої публікації матеріалу розслідування, нас приємно порадували польські правоохоронні та спеціальні органи, які змусили Петю Боло Радтке оприлюднити «сумну новину» -

Зміст, якої свідчить про те, що із січня 2018 року польська влада «жорстко» взялась за путінських маріонеток в Польщі. За що польським правоохоронцям величезна честь, подяка та хвала!

І це не дозволить йому виїхати спільно із «Нічними вовками» на «Дороги Победы 2018». Потішив Радтке і тим фактом, що польські правоохоронці на три місяці арештували «головного логіста рейду». Як повідомив Радтке «головного логіста» арештували «після повернення із конференції у Калініграді». Ймовірно йдеться про повернення із «Круглого стола Россия-Польша», який проводило 16.04.2018 у Калініграді, так звана, РООКСО «Региональна общественная организация «Калининград-Свиноуйсьце-Ольштын», де і приймали участь польські фанати Кремля.

І за результатами якого російські медіа повідомили про те, «Поляк был поражён от современного Калининграда!»

Сподіваємось, що взятий польськими правоохоронцями хороший старт лише початок ліквідації в Польщі кремлівських резидентур, агентів та корисних ідіотів різного рівня, роду та ґатунків. І будемо дуже щасливі, якщо викладені в даному розслідуванні матеріали бодай трішки допоможуть польським та українським органам в цій благородній справі.

Водночас висловлюємо величезну подяку всім, хто долучився до цього розслідування з обох боків українсько-польського кордону, і сподіваємось, що максимальне медійне поширення цього матеріалу допоможе викреслити із українсько-польських відносин бодай один штучно творений Кремлем подразник.

ІА «Західний інформаційний фронт»
за величезної й неоціненної підтримки та допомоги польських і українських колег

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: