Терористи Донбасу під виглядом «вовків-мотоциклістів» вирушили у Європу

РОЗСЛІДУВАННЯ 27.04.2019 Коментарі 0

Стабільне бажання, підпорядкованого Путіну філіалу спецслужб Росії під назвою «Нічні вовки», проїхатись «дорогами перемоги» вже нікого не дивує.


Отримавши вказівку від Путіна та настанови від «глави ЛНР» Леоніда Пасічника, вони пообіцяли, що «в очередной раз знамя ЛНР, свободной Республики, отстоявшей свою свободу и независимость, взовьется в Трептов-парке 9 мая у монумента «Воину-освободителю» в Берлине».

Слід зазначити, що «мотоциклісти з Донбаса» вже втретє приймають участь у путінському шоу «нічних вовків». Про них вже було багато чого написано у попередніх матеріалах, тому повторюватись не будемо, а наприкінці статті подаємо посилання для бажаючих освіжити в пам’яті ретроспективу та персонажів «руского мотоциклетного міра імені В.В.П».

З нового, що завдяки нашим колегам вдалось встановити у 2019 році зазначимо, що відділення «Нічних вовків» - «Донбас» було створено у лютому 2014. Вони брали активну участь у бойових діях на стороні сепаратистко-терористичних угрупувань. Окремі джерела свідчать, що було навіть створено спеціальний взвод в складі МВС ЛНР.

Щодо персоналій, які збираються використати прапор ЛНР, як елемент гібридного впливу Кремля на Європу, то це відомі персонажі:

Проте махати прапором терористів у Європі, можуть відправити й інших учасників цього мотоклубу, кількість яких, за окремими оцінками може становити понад 50 осіб.

Участь у цьому режисованому Кремлем заході у 2019 році, за нашими даними, планує взяти майже 100 осіб з європейських країн. Найбільша кількість прихильників «путінського русского міра» виявилось у Словаччині – майже 40 осіб зголосились підтримати цей «пробіг». Це й не дивно, зважаючи на фактично відкрите функціонування до недавнього минулого на території Словаччині філіалу «Нічних вовків». Численні делегації відправляються у подорож із «вовками» з Чехії, Словенії, ФРН та Болгарії.

Натомість польська сторона не буде такою ж численною, як в минулі роки. Ймовірно за це слід подякувати польським спецслужбам! За отриманими від колег даними у 2019 році підтримати «вовків» зголосились лише декілька осіб: Кшиштоф Бялек, а також вже відомі «польскі вовки»: Яскула Роман Міхал (27.01.77 року народження) і Лескі Марцін Войтек (17.12.61 року народження).

Також до колони із прапором терористів з ЛНР, планують долучитись кілька громадян Швейцарії та Італії.

Нагадаємо, що перетин білоруско-польського кордону «вовки» запланували на 30 квітня у пункту перетину кордону «Брест-Тересполь».

Ну що Європа, зустрічайте…

Попередні матеріали по даній тематиці

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: