Мотофронт гібридної агресії Росії: частина друга

РОЗСЛІДУВАННЯ 11.04.2018 Коментарі 0

Про те, що черговий рік поспіль із початком календарної весни активізується «мотоциклетний» напрямок гібридної агресії Кремля, було коротко описано у попередньому матеріалі ІА «Західний інформаційний фронт», який стосувався мотопробігу «Русские Балканы», який, щоправда, так і не став мотопробігом.

Черговий етап заходів РФ на мотофронті гібридної агресії Кремля проти всіх і вся, проходитиме в контексті чергового припадку «победобєсія» під традиційною назвою «Мотомарш «Дороги – Победы на Берлин - 2018 г.».

Задля більш повного розуміння системності даного напрямку, пропонуємо читачам повернутись у 2017 рік, та ознайомитись із минулорічним матеріалом, «Путінські «вовки» везуть в Європу бойовиків з Донбасу».

Цьогорічна повістка «переможної істерики» не сильно відрізняється від минулих років. Згідно оголошених путінськими маріонетками планів, 22 квітня вони повинні розпочати черговий «ежегодный международный мотомарш «Дороги Победы - на Берлин», посвященный 73-й годовщине Великой Победы над фашизмом!» Закінчити планують його прогнозовано 9 травня.

Натомість анонсований перелік учасників, ймовірно за задумом російського «мотопропагандпрому» повинен справити враження щонайменше загальноєвропейського ажіотажу.

Віртуально-бравурні заяви щодо кількості учасників вже лавірують біля позначки 10 000 осіб. Кремлівські «байкери» у своїх заявах анонсували, що до їх «мотомаршу» долучаються мотоциклісти ледь не зі всіх європейських країн.

Цілком прогнозовано у переліку народів, які згідно заяви «вовків» «боролись плечом к плечу против коричневой чумы фашизма» не виявилось українців. Хоча на четвертий рік війни з РФ, навряд чи знайдуться українські байкери, які навіть на мить могли б замислитись над участю у даному путінському проекті. Українці добре пам’ятають ту криваву плату, яку довелось заплатити нашому народу у війні із фашизмом понад 70 років тому. І чудово усвідомлюють ціну, яку платять зараз у боротьбі із новими фашистами на Сході України, які воюють під російськими триколорами.

Коротко нагадаємо, що саме Україна заплатила за Перемогу у Другій світовій війні найбільшу ціну.

Як повідомляє, «Українська правда»

«Загальні демографічні втрати України - включно з убитими, жертвами концтаборів, депортованими, евакуйованими й тими, що рушили у вигнання разом із відступаючими нацистами, - становлять не менше 14 млн. чоловік. Це втрати найбільші й не порівняні із втратами інших країн і народів у Другій світовій війні. Фактично, втрати українського народу становлять від 40 до 44% від загальних людських втрат СРСР. З 41,7 мільйона людей, які мешкали до війни в УРСР, на 1945 рік залишилося тільки 27,4 мільйони чоловік. То ж втрати цивільного населення України: 5,5-6 мільйонів чоловік, понад 2,5 мільйони уродженців України загинуло на фронтах. Виходить, усього як мінімум 8 мільйонів осіб… Депортації в Сибір, Казахстан і на Далекий Схід - це ще понад мільйон жителів УРСР, переважно із західних областей. Втеча частини населення з окупантами, страшна цифра - 2,4 мільйони остарбайтерів із 2,8 мільйона радянських людей, загалом вивезених у нацистське рабство! На руїни перетворилися 720 українських міст і містечок, 28 тисяч сіл, з яких 250 спалено вщент, знищено 16,5 тисяч промислових підприємств, 18 тисяч лікувальних закладів, 33 тисячі шкіл, вузів, технікумів та НДІ; а також понад 33 тисячі колгоспів, радгоспів, МТС. І все це зробили не тільки нацисти, а й радянські війська під час відступу».

А далі в заяві «путінських вовків» фактично відкритим текстом вказується на одних з бенефіціаріїв цієї пропагандистської вистави Кремля – «народниє рєспублікі Данбаса».

Організатори заявили, що вони планують провести по країнам СНД та Європи «прапори Перемоги та знамена народних республік Донбасу, як данину пам’яті і поваги всім солдатам, які загинули за свободу, і вижили в роки Великої Вітчизняної війни і в теперішніх збройних конфліктах».

Спроба легалізації проросійських терористів на сході України, шляхом  цинічного ототожнення кривавих вбивць, на руках яких кров не лише українських солдатів та мирних мешканців Донбасу, але й невинних пасажирів рейсу МН17, із мільйонами солдатів, які віддали своє життя в часи Другої світової війни на фронті боротьби із фашизмом, відверто шокує. Але прислужники кремлівської кліки вже давно перейшли рамки моральних табу, тому дивуватись вочевидь немає чому.  

Але не тільки «відбілюванням» проросійських терористів на Донбасі займатимуться «вовки».

Черговим фарсом-абсурдом в анонсованих планах кремлівських байкерів стає заява про те, що 9 травня

«В Трептов-парке мотоциклисты пронесут Знамя Победы, флаги народных республик Донбасса и, впервые, знамя Кубани представителями Кубанского казачества в честь 75-й годовщины освобождения Кубанской земли от фашистской оккупации, возложат цветы к подножию памятника Воина-освободителя. Так же в рамках мотомарша участники передадут капсулы с Кубанской, Чеченской и Донецкой землёй в российско-германский Музей в Карлсхорсте»

В чому саме фарс та абсурд?

Та не тільки в тому, що сучасні  російські фашисти з терористичних ДНР та ЛНР будуть нести свій прапор на урочистостях із відзначення чергової річниці капітуляції фашистів з минулого. Не тільки в тому, що в російсько-німецький музей будуть передані капсули із Кубанською, Чеченською та Донецькою землею, чим Кремль хоче в черговий раз «промаркувати» належність цих територій саме оновленій Російській імперії. Але й в тому, що під виглядом переможців фашизму хочуть марширувати «представители Кубанского казачества».

Та невже?! Невже так просто російські «козаки», які лише в 2014 році з російськими військами захоплювали український Крим та приймали участь у бойових діях на Донбасі забули про те, що трапилось у 1945 році.

Невже забули про те, що тільки в Лієнці та Юденбурзі – англійськими та американськими силами було насильно видано Радянському Союзу, як переможцю у Другій світовій війні, від 45 до 60 тисяч козаків, які воювали на боці Німеччини саме в часи Другої світової війни. І йдеться саме про козаків з території Тереку, Кубані та Дону.

Козаки біля нацистського прапора в кольорах Донського козачого війська. 1942 рік, джерело istpravda.com.ua

Дивним чином російська влада нещадно таврує німецьких колабораціоністів у всьому світі, проте ніколи не згадує про російських козаків, які в переважній більшості були саме колабораціоністами гітлерівської Німеччини.

Новітнім кремлівським фашистам, без докорів сумління вдається оминати незручні теми російського колабораціонізму. 

Невигідним історичним фактом для росіян є питання гігантської кількості росіян, які воювали на стороні Вермахту. За даними дослідників ця цифра сягає 1 мільйона чоловік, при цьому навіть офіційні німецькі джерела вказують на те, що лише станом на 1943 рік загальна кількість росіян як стали під знамена Третього Рейху становила не менше 800 тисяч осіб.

Це послідовники тих, хто в 1942 році  на Донбасі кричав «Хайль Гітлер», будуть святкувати перемогу на фашизмом?

Для тих, хто має коротку історичну пам'ять нагадаємо, що 24 жовтня 1942 року в місті Краснодоні відбувся «казачий парад», яким донські козаки засвідчили свою відданість гітлерівському командуванню та німецькій адміністрації.

На урочистостях були присутні 20 представників Вермахту і місцевих органів управління. Козацькі лідери закликали встановити тісну співпрацю з німцями-«визволителями» та об’єднати зусилля в боротьбі проти більшовизму та Червоної армії. Після молебню було зачитано привітальний лист до Адольфа Гітлера, в якому, зокрема, зазначалося:

«Мы, донские казаки, остатки уцелевших от жидовско-сталинского жестокого террора своих соотечественников, отцы и внуки, сыновья и братья погибших в ожесточенной борьбе с большевиками и замученных в сырых подвалах и мрачных застенках кровожадными палачами Сталина, шлем Вам, Великому Полководцу, Гениальному Государственному Деятелю, Строителю Новой Европы, освободителю и другу донского казачества, свой горячий донской казачий привет! Смерть Сталину и его опричникам! Хайль Гитлер!»

Кілька слів додати стосовно так званих «георгієвских стрічок», які зараз стали в новій фашистській ідеології Кремля символом не лише перемоги над гітлерівською Німеччиною у Другій Світовій війні, але й ознакою російського урапатріотизму.

Натомість історичні факти, а не розпіарений Кремлем міф, гсвідчать про абсолютне іншу сторону помаранчево-чорної смужки. Жоден військовослужбовець Червоної Армії під час Другої світової війни не одержав хоча б однієї відзнаки чи нагороди із назвою «георгієвская», а все тому, що: «Георгиевские кресты, наградное оружие и шевроны получали тогда только казаки, которые служили Великой Германии».

Дуже цікаво, як сучасні нащадки отамана Всевеликого війска Донского Петра Краснова, якого було повішено 16.01.1947 за співробітництво із фашистами, можуть майже сімдесят років потому спокійно декларувати свій неоціненний вклад у боротьбу із нацизмом?

Ще до російського вторгнення на Донбас неодноразово лунали заяви про те, що

«За сприяння колишніх секретарів компартії та комсомолу, а нині можновладців, на Луганщині наполегливо створюється героїчний образ Донського козацтва, яке завжди віддано служило «родному отечеству». Водночас ретельно замовчуються факти участі дончаків у співпраці з гітлерівською Німеччиною у роки Другої світової війни. А розповісти є про що. Адже у складі Вермахту та військ СС воювали численні козацькі полки, дивізії та навіть корпуси. На окупованих німцями східних територіях охоронну службу несли козацькі поліційні батальйони, головним завданням яких була боротьба з партизанами.»

Але зараз Кремль істерично намагається переконати весь цивілізований світ в тому, що «донской атаман Краснов був лише вірним монархічній Росії». Тобто всі його злочини на службі Вермахту можна легко списати вірності «монархічній Росії»? Ну справді абсолютно дика солянка виходить!!

То кого ж будуть вшановувати путінські вовки, в компанії донських та кубанських козаків у 2018 році – переможців фашизму чи їх колабораціоністів?

Хто для новітніх російських фашистів приклад? Монархіст та фашист Краснов, пам’ятник якому встановлений «вдячними» росіянами у станиці Єланській Ростовської області, як «казаку, отдавшим жизнь за отечество»? Козацькі генерали, отамани і воїни 15-го козацького кавалерійського корпусу СС, яким в  Москві поблизу храму Всіх Святих встановлено меморіальну плиту з надписом: «Казакам, павшим за веру и отечество»? Чи може похідний атаман Всевеликого війська Донського Сергій Васильович Павлов? Який влітку 1942 року після вступу німців до Новочеркаська разом з іншими козацькими офіцерами запропонував німецькому командуванню допомогу козаків у боротьбі з Радами, домігся дозволу на формування Донського Військового штабу і стройових козацьких частин, за що отримав звання генерал-майора Вермахту.

На завершення другої частини дослідження мотофронту гібридної агресії Кремля фактично проти всього цивілізованого світу, хочемо звернутись до всіх небайдужих колег по журналістсько-медійному цеху, насамперед з країн Європейського Союзу.

Зокрема з  країн ЄС, на території яких путінські «бесславні виродки», які так ганебно дискредитують байкерську братію, планують організовувати окремі етапи пропагандистського мотошабашу, щедро оплаченого Кремлем.

Звертаємось і до всіх небайдужих представників громадських організацій та моторухів, лідерів громадської думки України та європейських держав, щодо організації медійного розголосу. Навряд чи вдасться встановити всіх учасників та симпатиків «вовків», які сприятимуть у просуванні абсурдних за змістом ідей цьогорічного припадку мотоциклетного «побєдобєсія» Кремля. Проте медійне  знешкодження та дискредитація, бодай частини цих апологетів «русского міра», стане черговою краплиною води, яка підточуватиме камінь російського великодержавницького фашизму та шовінізму, одягнутого у овечу шкіру патріотизму та вшанування пам’яті переможців нацизму.

Нехай європейські громадяни, які в разі допуску «вовків» на територію країн ЄС, все ж таки спостерігатимуть на дорогах цих проплачених Кремлем «байкерів», чітко розуміють, хто завітав до них у гості. Нехай мешканці європейських міст, де приспішники нового російського «православного фашизму», планують проводити свої пропагандистські вистави, стороняться цих розносників  російської ідеології, а ще краще бойкотують цих путінських маріонеток.

P.S. ІА «Західний інформаційний фронт» проводиться опрацювання отриманої, після попередньої публікації про «путінських вовків», від ряду волонтерів інформації стосовно окремих учасників цього мотопробігу. На жаль, на даному етапі ще залишається багато «білих плям», які вимагають інформаційного наповнення. Саме тому, будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе в цій справі. РАЗОМ – МИ СИЛА!

 

   ІА "Західний інформаційний фронт"

 

ілюстративне фото tsn.ua/blogi

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: