Путінські «вовки» везуть в Європу бойовиків з Донбасу!!!

РОЗСЛІДУВАННЯ 19.05.2017 Коментарі 0

27 квітня 2017 року з міста Москва розпочато черговий мотопробіг «Дорогами перемоги – на Берлін», організованому мотоклубом «Нічні вовки» (РФ) за прямого сприяння російської влади.

       Згідно поширених керівництвом цього «путінського інструменту пропаганди» в цьому році мотопробіг нібито матиме безпрецедентно масовий характер і проходитиме через міста Смоленськ (РФ), Мінськ, Брест (Білорусь), Варшава, Вроцлав (Польща), Будапешт (Угорщина), Братислава (Словаччина), Прага (Чехія), Дрезден, Берлін (Німеччина). Керівник цьогорічного «рейду по Європі» Андрей Бобровскій задекларував участь в ньому близько 1000 осіб, від яких «вовки» нібито отримали заявки на участь у цьому пропагандистському шоу. 
      Присутній на цьому заході лідер «вовків» Александр «Хирург» Залдастанов не забув водночас згадати і за "невинно заарештованого" їх друга з Польщі Матеуша Піскорського, якого зокрема на думку «Хірурга» заарештували за підтримку «Нічних вовків». Принагідно нагадали, що за даними кремлівських маріонеток їх польські друзі з так званого «польсько-російського братства» 25 квітня 2017 року поширили шокуючу заяву…


        «Сегодня утром в 10.00 часов, Матеуш Пискорский был жестоко атакован офицером Агентства Внутренней Безопасности. Обследование показало повреждения на теле Пискорского. Официальную жалобу подано через защитников. Как долго будет это продолжаться?! Как долго невиновный человек, наш сердечный друг ЛИДЕР "СМЕНЫ", первой неамериканской партии в Польше, будет задержан в тюрьме???!!! Братство Польско - Российское Маттсоединается Матеуш с тобой. Будь сильным!!! Потому, что твоя сила дает нам надежду на лучшее в Польше. Твоя работа, которую не разрешили тебе закончить задержав тебя в оковы, продолжается!!! Мы ждем тебя, не зная, как долго, но мы будем "продолжать", так долго, как это нужно будет.»
         Не будемо іронізувати над перекладачем цього тексту, хоча перли «Переводчик русского языка - @Дорота Фортуна» видає ще ті: «Братство Польско - Российское Маттсоединается Матеуш» чи «задержав тебя в оковы» дійсно піднімають настрій.
        Натомість слід наголосити, що від польської сторони в даному заході бере участь зокрема представник клубу «Нічні вовки - Польща» ДАРІУШ КАЧМАРЧИК (DARIUSZ KACZMARCZYK), який цього ж дня (27.04.17) взяв участь у прес-конференції, яка передувала самому пробігу. Завдяки саме участі цього персонажу в кремлівському шоу, вдалось підтвердити попередньо наявну інформацію, стосовно участі в цьому пробігу бойовиків із самопроголошених терористичних угрупувань «ЛНР-ДНР».


        Як стало відомо, у рамках зазначеного учасники пробігу, «клоуни на мотоциклах», під час перебування у Польщі планують відвідати пам’ятник жертвам Волинської трагедії у м.Вроцлав. Самопроголошені республіки у цьому заході представляють члени байкерського клубу «Нічні вовки. Донбас», які здійснюватимуть мотопробіг із прапорами РФ, «ДНР і ЛНР». При цьому у завершенні мотопробігу 09.05.2017 в м. Берлін (Німеччина) нібито має намір взяти особисто участь теперішній «мер» Луганська Пілавов Маноліс Васильович, який за попередніми даними вже узгодив це питання із лідером терористів «ЛНР» Ігорем Плотніцким. 


 На даний час цікавим стає питання чи впустять на свою територію країни ЄС цей «відьомський шабаш Путіна»? Чи хочуть Польща, Словаччина, Угорщина та Німеччина побачити в себе на дорогах та біля пам’ятників прапори терористичних угрупувань, на руках яких кров тисяч українських солдатів та цивільних, збитий «Боінг» та знищення колись потужного промислово-індустріального регіону України?


         Сподіваємось, що не повториться історія минулих років коли польська сторона не впускає цих «клоунів», а за кілька днів вони поширюють свої фото із Словаччини. Вочевидь крім основної спроби в’їзду в Польщу цих фанатів Путіна через прикордонний перехід «Брест-Тересполь», будуть і інші.
Закликаємо відповідні міністерства та спеціальні відомства країн ЄС, не стати сторонніми спостерігачами у поширенні путінської ідеології в Європі, мимовільними співучасниками дій, що дозволять бойовикам з Донбасу пропагувати ненависть до України на території європейських країн.
І в якості епілогу. Цікаво чи знає польське Агентство внутрішньої безпеки про «жахливі катування» на вірним другом «вовків» у Польщі Матеушем Піскорським, за якого так переживає відомий в Польщі фанат Росії Пйотр Боло Радтке (Piotr Bolo Radtke), який вже навіть мундир радянської армії приготував для зустрічі своїх покровителів з Росії?

 

ВІРИМО, ЩО В ІНТЕРЕСАХ НЕ ЛИШЕ УКРАЇНИ, А ВСЬОГО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТОВАРИСТВА НЕ ДОПУСТИТИ ЦЕ ЩЕДРО ПРОПЛАЧЕНЕ МОСКВОЮ ПРОПАГАНДИСТСЬКЕ ШОУ ЗА УЧАСТІ ТЕРОРИСТІВ-БОЙОВИКІВ, У ЄВРОПЕЙСЬКИХ МІСТАХ.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: