Новітні європейські іуди: жертвам Празької весни присвячується

РОЗСЛІДУВАННЯ 27.08.2017 Коментарі 1

Шокуюча моральна деградація чеських байкерів з клубу «RED EYED CRÜE - Czech». У 49-у річницю трагічних подій Празької весни, вони радісно фотографуються з погруддям Сталіна, вітають російських окупантів Криму, «вступають у армію ДНР» та проводять екскурсію по окупованій терористами ДНР/ЛНР території України.

Такого морального падіння від чеських громадян, важко було очікувати, адже історичні паралелі виходять за рамки здорового глузду,

Серпень 1968 року - Празька весна та операція «Дунай»

 Маже 500 тисяч осіб та 5 тисяч танків і БТР під проводом та за наказом керівництва СРСР вторгаються на територію Чехословацької Соціалістичної Республіки щоб придушити, так звану, «Празьку весну». В ході вторгнення радянські окупанти вбивають 108 чоловік. Поранено понад 500 громадян Чехословаччини, в переважній більшості мирних жителів, оскільки війська ЧССР фактично не чинили супротиву окупантам. Лише у перший день вторгнення було вбито або смертельно поранено 58 чоловік, у тому числі сім жінок і восьмирічну дитину.

Чехословацька Соціалістична Республіка стає де-факто окупованою країною і частково втрачає свій державний суверенітет. Розпач, криваво придушені протести та акти самоспалення. Близько 300 000 осіб, в основному висококваліфіковані фахівці, емігрують з Чехословаччини. Окупаційні радянські війська на території країни до (майже 130 тисяч військових) лише в 1991 році залишають територію Чехословаччини

Серпень 2017 року – громадяни Чехії на окупованих Росією територіях України, шлють привіти з погруддям Сталіна, кладуть квіти на могили ватажків терористів, на руках яких кров українців та «вступають в ряди армії ДНР»

Члени чеського мотоклубу «RED EYED CRÜE» з 13 по 17 серпня 2017 року здійснюють мотопробіг по території РФ через Курську, Воронезьку, Волгоградську, Ростовську області та Краснодарський край, де «з любов’ю» фотографуються з погруддям Сталіна. Після цього, їдуть до Криму, де 18-19.08.2017 приймають участь у байк-шоу «Русский реактор» у місті  Севастополь. Під час перебування на вкраденому Росією півострові всіма можливими способами виказують захват від російської  окупації, із захватом твердять що «Севастополь останется русским!». А далі, 23.08.2017 через неконтрольовану ділянку українського кордону, а саме пункт пропуску «Новоазовськ» в’їжджають до так званої  «ДНР». На окупованій проросійськими терористами території у період 23-24.08.2017 відвідують місто м. Донецьк, Ясинувату, Горлівку, Єнакієве, Дебальцеве та м. Луганськ.

Чи міг хтось у  Чехословаччині,  у далекому 1991 році, коли останній ешелон радянського окупаційного військового угрупування перетнув кордон в напрямку СРСР, припустити, що через 26 років, чеські громадяни радісно вітатимуть російських окупантів, послідовників радянських окупантів, на територіях інших країн?

Чи можна було б взагалі припустити, що після кривавих подій у Празі в 1968 році, комусь із чеських громадян буде до вподоби Сталін, та нащадки радянських окупантів, які під російським проводом будуть грабувати територію незалежної України?

Чи даремною була жертва Василь Макуха, українського патріота, який 6 листопада 1968 року у Києві на Хрещатику на знак протесту проти агресії СРСР щодо Чехословаччини вчинив акт самоспалення?

Кому задати ці запитання? Очевидно особам, дії яких важко оцінювати з точки зору логіки та здорового глузду. Знайомтесь, чеські мотоватники,  фанати «русскаго міра» і Росії.

 Керівник клубу «RED EYED CRÜE» та палкий прихильник «Нічних вовків»

Lalin Lippowitz

та інші учасники мотопробігу із несподіваним кінцем:

Lukáš Čížkovský

Jana Frgalová

Tomas Buzek

Lucie Buzková,

Та особи, що ховаються за псевдонімами

«Marťas Haldy»

І «Toms Vlkodlak».

Слід зауважити, що в 2014 році саме це угрупування вже долучалось до пропаганди «русскаго міра» в Чехії, коли у місто Брно організувало виставку присвячену історії Сталінграду.

Прибуття «чеських колег», не залишилось без уваги російських ЗМІ. 16 серпня 2017 року, як за помахом чарівної палички, волгоградські портали  зарясніли новинами, «Байкеры из Чехии посетили в Волгограде Мамаев курган и мемориальное кладбище», «В Волгограде побывала группа байкеров из Чехии»«Рев мотоцикла: байкеры из Чехии посетили памятные места в Волгограде»… 

Російський друг чеських фанатів Росії, керівник Волгоградського регіонального відділення Російського військово-історичного товариства  Алексей Васин повідомив, що «с чехами волгоградцев связывает дружба с 2014 года. Сегодня в Волгограде семь человек – две девушки и пятеро ребят. С ними мы познакомились еще в 2014 году, и, несмотря на то, что в то время был самый разгар введения санкций и сложная политическая ситуация, они помогли в организации выставки в Чехии, посвященной Сталинграду, – пояснил Алексей Васин. – Каждый раз, когда наши чешские друзья едут в Россию, обязательно заезжают в Волгоград. Кстати, наш город они называют исключительно Сталинград. К слову, некоторые из этих ребят осуждены на Украине за то, что посещают Крым. Но, несмотря на это, каждый год они приезжают в Россию на байк-шоу, с большим уважением отзываются о нашей стране и даже успели неплохо выучить русский язык».

З 2014 року кажете… А чи не з 1 березня 2014 року коли «Совет Федерации удовлетворил обращение президента России Владимира Путина по поводу введения Вооруженных сил на территорию Украины»?

В іншій новині російський канал вказує , що «Зная о ситуации на Украине, в Россию мотоциклисты въехали через Беларусь.»

Це підтверджується і запланованим маршрутом, яким мали рухатись чеські маріонетки  Кремля.

Але чомусь чеські байкери, які, як твердять росіяни, «осуждены на Украине за то, что посещают Крым», викладають в мережі бравурне фото, в якому хизуються тим, що мовляв проїхали Україну

При цьому, паралельно викладаючи фото на якому вони вказують, що 5,5 годин стоять на російському кордоні

Незрозуміло, для кого потрібна така бравада із Україною, якщо потім всі канали скажуть що «в Россию мотоциклисты въехали через Беларусь»?

Прибувши в Росію, чеські мотоциклісти не гаючи часу помчали у Волгоград, який вони чомусь і надалі називають «Сталінградом». І там, 49 років після того, як російські танки криваво душили «Празьку весну», з посмішкою викладають фото із погруддям Сталіна

Хоча, чи варто дивуватись цим особам, які в захваті від адепта слова "русофобія" - "Хірурга", які

відверто фанатіють від Росії,

закликають до виходу Чехії з ЄС,

та не розлучні із георгієвською стрічкою, поширюючи інформацію про те, що колорадська стрічка «в Украине это - тест на нормальность, детектор бесовщины»

 

В якості ліричного відступу слід зауважити, що, читаючи новини російських каналів складається враження, нібито спонсором перебування чеських мотоватників у волгоградському регіоні були  регіональні автодорожні служби. У всіх новинах, окрему увагу завжди звертали на те, що «дороги Волгограда – Сталинграда больше не «танкодром», «гости отметили качество волгоградских дорог, а сравнивать им есть с чем… », «пока мы ехали сюда, то видели, что на разных участках дорог массово работают строители. За последние несколько лет дороги заметно преобразились. Причем в Волгоградской области их качество лучше, чем в среднем по России.»

Після перебування в Ростові-на-Дону чеський проросійський мотодесант на поромі вирушив в окупований Крим.

Де радіє новим друзям з ДНР

Мліє від того, що їм вдалось побачити їх кумира Путіна,

в черговий раз засвідчуючи, що окупація Росією Криму їм до вподоби

І ось здавалось би ціль візиту досягнута: Сталінград побачили, погруддя Сталіна купили, фотографії із погруддям Сталіна зробили, самого Путіна із Мєдвєдєвим, в компанії «Хірурга» на вкраденому півострові спостеріали . Саме час повертатись в Чехію, але…

Але  їх російські куратори вирішили, що візиту цих «маріонеток із Чехії на мотоциклах» у Крим буде мало для пропагандистської кампанії. І спрямували цих слухняних прислужників на окупований Донбас, фактично на передові позиції терористів.

22 серпня 2017 року біля Таганрогу їх зустрічає новий провідник Саша, і громадяни Чехії з радістю «вступають до армії ДНР»

Підкорившись волі кураторів, через непідконтрольний Україні пункт пропуску «Новоазовськ», чеська група прихильників Кремля  в'їжджає на окуповані території України.

За сценарієм, та під чітким наглядом кремлівських пропагандистів,  група байкерів з Чехії, відвідує Донецьк, де покладає квіти на могили «героїв Гіві і Мотороли».

Щоправда памятники цим кривавим вбивцям, як пишуть чеські байкери «лише споруджуються, а могили не дозволила сфотографувати озброєна охорона». Більше того, цілком ймовірно, що під час перебування на захоплених територіях проросійські терористи, за вказівкою з Москви, також надали чеським інтернаціоналістам «озброєну охорону», бо іноземці на мотоциклах з іноземною реєстрацією навряд чи змогли б вільно пересуватись по окупованих територіях без охорони або супроводу з боку бойовиків ДНР/ЛНР.

Ну а далі трапляється ледь не диво: чеські байкери дивним чином потрапляють на передові позиції терористів (на відстань 4 км від лінії зіткнення), з яких чути кулеметні черги.

От це вже дивина! Представники Спецільної моніторингової місії ОБСЄ в Україні ніяк не можуть потрапити на передові позиції бойовиків аби перевірити наявність забороненого Мінськими домовленостями важкого озброєння, а іноземці легко опиняються у «режимних зонах».

Продовжуючи вояж по окупованих територіях, вони відвідують

Ясинувату,

Дебальцево,  

та Єнакієве і Горлівку

Гостюють у проросійських байкерів з клубу «Ночные Волки - Донбас»,

взнаючи, що «Донбасс – сердце России»

25 серпня 2017 року, вочевидь наситившись «русскім міром», чеські мотоватники нарешті вирішують повернутись додому. Знову ж таки через Білорусь, про що свідчать їх останні фото з геотегами «Брянская область».

Наприкінці цієї публікації, наповненої фотодоказами прямого контакту громадян Чехії із представниками терористичних угрупувань, що за вказівкою Москви вже четвертий рік руйнують колись багатий індустріальний регіон України, залишається лише задати два запитання:

Чи не боїться Європа одного ранку прокинутись у новому Варшавському блоці із російськими танками на вулицях, та фанатами «русского міра», що блокують військові частини, кидаються під гусениці та кричать про «братскій русскій народ» та про те, що Чехії не місце в ЄС?

Які ще докази потрібні чеським національним та європейським наднаціональним спецслужбам для того, щоб "належно зустріти" героїв цього фоторепортажу у Чехії?

В якості короткого епілогу, зазначимо: Дуже прикро усвідомлювати той факт, що пам'ять жертв кривавого придушення «Празької весни» та сотень поламаних долей політвязнів за часи фактичної окупації Чехословаччини Радянським Союзом, була так легко зневажена та збезчещена новітніми іудами із Чехії?

Аналітична група Інформаційного агентства
«ГО «ЗАХІДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Lalin
2018-04-30 22:57:19

Sposiba tebe fasist za chorosuju statju ... My poguljali choroso i vstretili chorosich ljudej ... Lalin von Lippowitz

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: