Генштаб поширив заяву щодо падіння Іл-76 під Бєлгородом, - відео

НОВИНИ 24.01.2024 Коментарі 0

Генштаб ЗСУ зробив заяву щодо падіння Іл-76 під Бєлгородом.

Зокрема, у заяві сказано: "Неспроможність противника досягти будь-яких результатів на полі бою, продовжує його стратегію терору, зокрема і на Харківському напрямку. Застосування ракетного ураження з метою знищення Харкова та вбивства цивільних ми бачимо і в інших містах України.

Лише за останній тиждень противником нанесено 19 ракетних ударів по Харківщині.

Застосовано:

26 ЗКР С-300;

3 БР «Іскандер-М».

Внаслідок чого загинуло 16 осіб, у тому числі одна дитина.

Поранено - 78 осіб. Зруйновано 13 будівель, у тому числі - одна лікарня, три заклади освіти, шість житлових будинків.

Задля зменшення саме ракетної загрози, Збройні Сили України не тільки контролюють повітряний простір, а й детально відстежують точки запусків ракет та логістику їх постачання, особливо, з застосуванням засобів військово-транспортної авіації.

Зафіксована інтенсивність обстрілів прямо повʼязана із зростанням кількості військово-транспортних літаків, що протягом останнього часу направлялися до аеродрому Бєлгорода.

З урахуванням цього, Збройні Сили України будуть і надалі вживати заходів зі знищення засобів доставки, контролю за повітряним простором для знищення терористичної загрози, в тому числі на Бєлгородсько-Харківському напрямку".

Читайте також Загибель 65 військовополонених із ЗСУ в авіакатастрофі – фейк російського міністерства убивств?

Нагадаємо, що сьогодні, 24 січня, стало відомо про падіння військово-транспортного літака Іл-76 у Корочанськім районі Бєлгородської області росфедерації. Джерела Української правди в Генштабі зазначили, що літак перевозив ракети для ЗРК С-300. Натомість російське міністерство оборони вельми оперативно запустило фейк про перебування на борту військово-транспортного літака Іл-76. Цей фейк дружно підтримали російські "помийки". Далі брехлива рашистка Маргарита Симонянка оприлюднили якийсь "список", нібито це ті українські військовополонені, які начебто перебували на борту літака, що розбився. Однак журналісти одразу виявли у тому списку прізвище як мінімум одного військового, якого вже були обміняли раніше.

Також в мережах почали з являтись відео з місця події, на них не видно тіл.    

Фото – кадри з місця падіння Іл-76 в РФ / з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: