Загибель 65 військовополонених із ЗСУ в авіакатастрофі – фейк російського міністерства убивств?

РОЗСЛІДУВАННЯ 24.01.2024 Коментарі 0

Український журналіст Андрій Цаплієнко вважає, що російське міністерство оборони запустило фейк про перебування на борту військово-транспортного літака Іл-76. Авіасудно, нагадаємо, розбилося у середу, 24 січня, у Білгородській області рф.

"Міноборони рф запустило фейк, що на борту ІЛ-76, який впав у Бєлгороді, були українські військовополонені, яких везли на обмін. 

Найближчими днями, наскільки відомо, не планувалось ніяких обмінів.

Але русні треба зберегти обличчя перед своїм стадом за черговий втрачений літак", - написав журналіст у ТГ-каналі.

Він також опублікував фото з місця падіння літака.

Не вірить у версію від російського міністерства убивств і публіцист Олександр Невзоров. У ТГ-каналі він пише про уламки літака, що розлетілися на кілометри.

Це може свідчити, що російський військово-транспортний літак міг перевозити вибухонебезпечний вантаж.

Він також зазначив, що у версію росміноборони "чомусь не вірять" навіть прокремлівські пабліки. 

У Міноборони України Суспільному не змогли підтвердити, що літак уразили українські Сили оборони, оскільки "ще з’ясовують інформацію".

У держдумі росії з трибуни один із депутатів (на фото) розповів історію, що російський Іл обстріляли з території України трьома ракетами. Їх випустили або із ЗРК Patriot, або ж із ЗРК IRIS-T.

За словами картаполова, за збитим літаком летів іще один із 80-ма полоненими на борту. Але він розвернувся після падіння першого, щоби "зберегти життя колишнім українським воїнам". Цікаво, що держдумець наголосив, у Києві буцім знали про перевезення повітрям українських полонених. 

Цинічний картаполов раптом запереймався долею українських полонених, яких росія утримує в нелюдьких умовах

Дуже схоже на те, що у кремлі запустили чергове ІПСО та починають розганяти його. Бо після цього головний держдумець володін заявив, що потрібно прийняти звернення до обранців у США та Німеччині, щоби вони "нарешті прозріли, кого вони фінансують, кому допомагають – це нацистський режим".

Неонацистові володіну дуже допікає допомога від США та Німеччини для України

ТГ-канал "Інсайдер UA" нагадує, що після того, як ЗСУ збили А-50, минуло більше тижня і не було жодного офіційного коментарю від мінубивства росії.

"Минув час, як збили Іл-76: офіційне звернення спікера держдуми до США та Німеччини

Є одне АЛЕ. Тепер ніщо не завадить русні передати списки "загиблих у літаку", насправді вбитих у в'язницях. Просто тримайте це в голові як можливий сценарій", - .зазначає ресурс.

Не варто виключати й іншого сценарію – у кремлі могли розробити спецоперацію і підставити ЗСУ, які справді вразили літак, не знаючи, що рашисти посадили в нього військовополонених. Жорстокість і підступність росіян не має меж. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: