ліліпутін використає Білорусь для нападу, - Латушко

НОВИНИ 22.02.2024 Коментарі 0

Варто готуватись до того, що Білорусь буде використана ліліпутіним для нападу на котрусь із сусідніх держав. І це не обов’язково буде Україна.

Про це в етері польського радіо RMF24 попередив один з лідерів білоруської опозиції Павел Латушко.

«лукашенко де-факто два дні тому сказав, що він готується до війни. За останні два роки він дуже багато інвестував в армію. Я б очікував, що Білорусь буде використана путіним для нападу. Це не обов'язково буде кордон з Україною, але, можливо, з Литвою. Ми повинні підготуватися до цього», - наголосив Латушко.

Білоруський опозиціонер зазначив, що він не вірить у те, що лукашенко міг напасти на Польщу. І нагадав, що кілька днів тому білоруський диктатор заявив про те, що польські та американські спецслужби влаштують провокації в Польщі. 

«Тож він справді посилає певні сигнали. Як на мене, це вже не просто слова. Більшість експертів сходяться на думці, що лукашенко посилає сильний сигнал про те, що після його останньої розмови з путіним, коли вони говорили 8 годин, вони досягли згоди. Звісно, ​​ми не знаємо, для чого, тому що це була приватна розмова, але усе виглядає не дуже добре», - припустив Латушко.

Також гість радіо RMF24 згадав інтерв'ю ліліпутіна американському журналісту-пропагандисту Такеру Карлсону,  в якому той запевнив, що не планує нападу на Польщу чи країни Балтії. «Будь-який привід, який путін сприйме як загрозу, може стати приводом для агресії проти країн НАТО», - сказав Латушко. Сам факт розширення НАТО вже є загрозою з точки зору бункерного діда, додав він. 

Світлина: RMF24

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: