Спікер Координаційної ради покинув офіс Світлани Тихановської

НОВИНИ 15.03.2023 Коментарі 0

Обраний на днях спікер Координаційної ради (КР) Білорусі Андрій Єгоров не може перебувати водночас на новій посаді та в Офісі лідерки демократичних сил Світлани Тихановської. Відтак спікер КР написав офіційну заяву про припинення робочих відносин з Офісом.

Керівник Об’єднаного перехідного кабінету Валерій Ковалевський побажав Андрію Єгорову плідної праці та висловив упевненість в успіху спільної справи, повідомляє ТГ-канал Координаційної ради.

- Хороша нагода для таких змін у робочих відносинах. Вітання і побажання плідної праці у складних умовах на дуже важкому напрямку з великим потенціалом. Дуже сподіваємося на продовження нашої з вами співпраці в цьому стратегічному напрямку. Впевнений, що в новому форматі це також буде конструктивно і плідно для спільної справи, - йдеться у привітанні Ковалевського.

Напередодні свої вітання керівному складу Координаційної ради висловила лідерка демократичних сил Білорусі Світлана Тихановська:

- Вітаю Андрія Єгорова й Олену Живоглод з обранням на такі відповідальні посади спікера та віце-спікера Координаційної ради. Ми давно співпрацюємо з Андрієм та Оленою, і я впевнена, що їхня енергія, досвід і конструктивний підхід допоможуть Координаційній раді ефективно працювати, а всім нам – досягнути переходу Білорусі до демократії.

Я з нетерпінням чекаю, коли Координаційна рада завершить реформу і запрацює сповна. Сподіваюся на тісну співпрацю між представниками демократичних сил та громадянськими ініціативами. Бо нас об’єднує спільна мета і спільне бачення майбутнього нашої країни, а значить, ми маємо зміцнювати та доповнювати один одного.

Читайте також:

По війні голос України буде визначальним - спікер Координаційної ради Білорусі Андрей Ягорав

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: