Російська пропаганда активізує свою агентуру в американському політикумі – ренегатів Демократичної партії

ОКРЕМА ДУМКА 15.03.2023 Коментарі 0

Думаю, всі добре знають про «російський пул» у Республіканській партії, більшість у якому складають «трампісти». Що ж, і серед демократів є агенти кремля.

Наразі кремль розгортає у США масштабну антиукраїнську кампанію, покликану підірвати довіру та дискредитувати Україну в очах простих американців. Такі дії мають сформувати у США електоральні погляди, орієнтовані на антиукраїнську риторику.

Тобто той із політиків, який підтримує Україну, повинен мати менше шансів на голос виборців, що критично важливо для багатьох політиків у передвиборчий період. Таким чином, через ретрансляцію українофобії у США, використовуючи обидві партії, вони планують підірвати підтримку України.

Головним розповсюджувачем українофобії має стати Тулсі Габбард. І хоча вона зараз не є демократкою, а перебіжчицею у стан противника, та ще й у табір «трампістів», на неї покладуть обов’язки з формування антиукраїнського пулу в Демократичній партії через наявні контакти.

Ця пані вже неодноразово заплямовувала себе своїми висловлюваннями, але при цьому залишилася не лише при владі, але й абсолютно не понесла юридичної відповідальності за ретрансльовану єресь, у якій проглядалися наративи кремля та руді вуха.

Так, у 2012 році Тулсі Габбард була прихильницею скасування економічних санкцій проти Ірану.

У 2013 році вона виступила проти підтримки США повстанців у Сирії, які воювали проти диктатури Башара Асада. Після цього вона регулярно брала участь у блокуванні проектів допомоги повстанцям.

Зокрема, у 2016 році Тулсі Габбард всіляко перешкоджала створенню забороненої для польотів зони в Сирії, в чому критично не була зацікавлена росія, чия авіація вже масово бомбардувала лікарні, школи та житлові квартали на непідконтрольних для військ Башара Асада територіях.

2022 року Тулсі Габбард, коли ропочалося повномасштабне вторгнення в Україну, заявила, що це Захід спровокував путіна на війну, зокрема (увага) розмістивши в Україні біолабораторії, у котрих розробляли біологічну зброю!!!

Так, навіть у Демократичної партії США виявився свій Медведчук.

Найближчим часом Тулсі Габбард братиме активну участь у дискредитації України через критику політики Джо Байдена та поширення російських пропагандистських наративів через американські ЗМІ. Також імовірна активізація інших демократичних шісток кремля у США.

Саме Тулсі Габбард має займатися комунікацією українофобського пулу в лавах Демократичної партії, фактично не будучи частиною цієї політичної сили. Причому, судячи з усього, не будучи дуже давно.

Хоча, не приховуватиму свою цікавість, коли саме її завербували?

Олександр Коваленко, ТГ-канал

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: