Жителів трьох областей на росії застерегли від дій українських спецслужб

НОВИНИ 20.08.2024 Коментарі 0

Міністерство внутрішніх справ росфедерації рекомендує жителям Курської, Брянської та Бєлгородської областей не користуватися сервісами знайомств і онлайн-камерами спостереження

Причина – висока ймовірність зламування цих сервісів українськими спецслужбами.

«Противник масово виявляє ip-діапазони на наших територіях і під'єднується до незахищених камер відеоспостереження віддалено, переглядаючи все – від приватних дворів до доріг та трас стратегічного значення, - цитує ВВС пресслужбу МВС рф. – У зв'язку з цим, якщо немає гострої необхідності, то камерами відеоспостереження краще не користуватися».

Також російська влада не рекомендує використання онлайн-сервісів знайомств, оскільки «противник активно використовує такі ресурси для легендованого збору інформації». 

Поліція також повідомляє, що російські військові і працівники силових органів мають вимкнути функцію «люди поруч» у Телеграм і видалити всю інформацію, яка може свідчити про їхню роботу.

«Якщо в пошуковій видачі ваш номер виходить як записаний у третіх осіб у вигляді «Льоша ФСБ», «Паша росгвардія», «Міша 123 полк», цей номер потрібно змінити, він скомпрометований», - пише відомство.

Нагадаємо, у Курській області із 6 серпня триває спецоперація Збройних Сил України зі створення буферної зони безпеки. 

«... Наші активні захисні дії по той бік кордону та нездатність путіна вберегти свою територію від таких наших захисних дій дуже красномовні. Наш активний превентивний захист є найбільш ефективною протидією російському терору та забезпеченням реального ускладнення ситуації для держави-агресора. А по-друге, ми зараз маємо надзвичайно важливу ідеологічну зміну, а саме: уся наївна, ілюзорна концепція так званих червоних ліній щодо росії, яка панувала в оцінках війни деяких партнерів, розсипалася цими днями десь під Суджею», - сказав Президент України.

Також 8 серпня у Бєлгородській, Брянській і Курській областях оголосили режим контртерористичної операції, А з 15 серпня на території усієї Бєлгородській області запровадили режим надзвичайної ситуації федерального рівня під час засідання комісії міністерства з надзвичайних справ 

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: