Ядерна загроза з України: рашисти розкручують улюблену «лякалку»

РОЗСЛІДУВАННЯ 25.05.2023 Коментарі 0

Рашисти вчергове розпускають апокаліптичні чутки, тепер вони стосуються можливого ядерного вибуху в Харкові. «Через відсутність військових успіхів у війні з росією київський режим може спробувати організувати чергову резонансну провокацію», - повідомило пропагандистам з «ріа новасті» якесь їхнє «інформоване джерело».

«Цим актом може стати підрив у Харкові сховища із відпрацьованим ядерним паливом і подальше звинувачення москви у завданні ракетного удару по атомному об'єкту», - деталізував свої фантазії співрозмовник рашапропагандистів.

Мовляв, усе ж елементарно – оскільки у місті знаходиться кілька ядерних реакторів, у тому числі у Національному науковому центрі «Харківський фізико-технічний інститут» та Фізико-технічному інституті низьких температур імені Б.І. Веркіна НАН України, то Харків «цілковито підходить для здійснення українськими неонацистами такого жахливого терористичного акту». Залізна логіка у московитів: якщо реактор є, значить він коли-небудь вибухне.

І взагалі, чого дивуватись, якщо ні ООН, ні ОБСЄ чи інші міжнародні організації ніякої «жорсткої реакції» на «теракти Києва на російській території» не виявили. От, захлинувшись у своїй безкарності, українське керівництво й «може піти на реалізацію цього антигуманного плану».

Щоби ніхто не сумнівався у масштабах підступності Києва, рашисти вже попереджають, що збитки від такої катастрофи «будуть не лише на сході України, а й у росії, Білорусі та на території країн ЄС». Все, усі бояться, бо попереджені.

А ще, звісно, цю новину розтиражували рашаЗМІ (декому таке ж поінформоване джерело розповідало про «ядерну провокацію Києва» персонально, та тими же словами, наприклад, агенції «тасс»).

Давно відомо, що ядерну тему росіянці витягають не просто так, а коли хочуть спробувати залякати світове співтовариство, або самі розглядають можливість провести аналогічну операцію, тільки вже зі свого боку.

Ядерки в росіянському інформаційному полі останнім часом справді доволі багато. Це і передача тактичної ядерної зброї у Білорусь, і знову витягнута на світ божий історія про потенційні диверсії українських спецслужб на Ленінградській і Калінінській АЕС.

Нагадаємо, що йдеться про підрив опор високовольтних ЛЕП, яке відбулося орієнтовно 9 травня. «Терористам вдалося підірвати одну та замінувати чотири опори ЛЕП Ленінградської АЕС та закласти вибухівку під сім опор Калінінської АЕС», - заявили у ФСБ, щоправда, лише цими днями. Зате вони розкрили черговий підступний план українців: мовляв, наші спецслужби хотіли «домогтися зупинки ядерних реакторів та порушення штатного режиму роботи АЕС, що, за їхнім задумом, завдало би Росії серйозних економічних і репутаційних збитків».

Складно доводити божевільним болотяникам, що країна, в якій вибухнув Чорнобиль, навряд чи колись займатиметься «ядерним тероризмом». Як і те, що в Харкові ніхто не зберігатиме відпрацьоване ядерне паливо – для цього є спеціальні майданчики неподалік АЕС. Та, мабуть, і без потреби. Аби лишень самі щось не підірвали (не тільки у нас, а й у себе) – бо 100% захочуть зіпхнути це на Україну.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: