Російські добровольці знову навідались в росію – створюють санітарну зону

НОВИНИ 25.05.2023 Коментарі 0

Внутрішня російська криза продовжує розвиватися: російські добровольці знову зайшли в росію  створюють санітарну зону. 

Про це у Телеграм повідомив «Російський добровольчий корпус» (РДК).

"Зрозуміло, цього разу вже нікому не треба доводити, що ми знімали наше відео не на Київщині, а на Батьківщині. Тим не менш, ми вирішили зробити нашою доброю традицією такі ролики! Слава РДК!", - йдеться у тексті.

Нагадаємо, що 22 травня "Російський добровольчий корпус" і легіон "Свобода Росії" заявили, що перейшли кордон та "звільняють" від чинної російської влади населені пункти Бєлгородській області: розпочали зі сіл Козинка та Гора-Подол, але прагнуть "звільнення" всієї росії.

Губернатор Бєлгородської області РФ вячеслав гладков повідомив, що на територію Грайворонського округу зайшла "диверсійно-розвідувальна група ЗСУ".

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував, що 22 травня у Бєлгородській області РФ "Російський добровольчий корпус" і "Легіон Свобода Росії" розпочали операцію зі створення "певної смуги безпеки" для захисту цивільних українців – і в ній беруть участь виключно громадяни Росії.

Згодом він повідомив у телемарафоні «Єдині новини», що представники Російського добровольчого корпусу (РДК) і легіону «Свободу Росії» досі перебувають у РФ.

Також свій коментар дала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр: "Ситуація в Бєлгородській області – це передбачувана внутрішня російська криза, яка назрівала ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Це патріоти Росії, наскільки ми розуміємо. Люди, які повстали фактично проти путінського режиму. Тому що те, що робить Путін з Російською Федерацією тим, що він з нами веде війну, викликає невдоволення в усіх свідомих росіян. І те, що для них ганебно зараз діставати свій паспорт, що вони соромляться показати у світі, що вони – громадяни Росії, рано чи пізно повинно було призвести саме до того, що зараз відбувається на Бєлгородщині. 

Усі розуміють, що цей режим треба змінювати. Ця критична маса просто назбиралася саме зараз. Це не те, що виникло раптом. Це невдоволення поступово накопичувалось.

Тобто, це внутрішньоросійські тенденції, продиктовані бажанням громадян змінити політичний устрій країни та припинити криваву війну, яку розв’язав кремль".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: