Хвалько кадиров облажався із «подарунком» Маска: той «теслами» не розкидувався

НОВИНИ 19.08.2024 Коментарі 0

«Начальник Чечні» дон-дон кадиров похвалився у своєму ТГ-каналі, що «отримав від шановного Ілона Маска» кібертрак (Cybertruck) та особисто випробував нову техніку. На відео видно, як кадиров кружляє міською площею в електрокарі, на даху якого присобачили кулемет.

Також дон-дон зазначив, що «з огляду на відмінні характеристики» кібертрака його скоро відправлять до зони бойових дій, де він «буде потрібний у відповідних умовах». Навіщо на передовій електромобіль, який регулярно потребує заряджання, він не пояснив.

кадиров також назвав Маска «великою людиною» та «найсильнішим генієм сучасності».

«Ілоне, дякую! Приїжджай у Грозний, прийму тебе як найдорожчого гостя! Не думаю, що в нашому російському МЗС будуть проти такої поїздки. І, звичайно, чекаємо на нові твої розробки, які сприятимуть завершенню «сво», - написав царьок дон-дон.

У мережі Х, якою володіє Маск, його почали запитувати, навіщо він зробив такий подарунок. На що бізнесмен і відвертий прихильник Трампа віджартувався у притаманній йому манері.

«Ви справді настільки відсталі, що думаєте, ніби я подарував Cybertruck росіянському генералові? Це дивовижно», - написав Маск.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: