Відправила Ваньку – отримай медальку

НОВИНИ 09.02.2023 Коментарі 0

Міфічна «біла лада» за загиблого на війні в Україні, як виявилося – це ще надто щедра компенсація, її на усіх не вистачить. Тож до справи залучають шуби та торти, рушники та медальки – їх тепер дарують матерям та вдовам росіянців, які поперлися завойовувати Україну і там безславно закінчили свій земний шлях.

Останнім часом питанню компенсацій за загиблих рашистів ЗМІ присвячують доволі багато уваги. Останній «хіт сезону» - це роздавання соратником Стрєлкова-Гіркіна вдовам 21 шуби в якості відшкодування за втрачених чоловіків, яке зафіксували на відео.

При цьому жіночки радіють і хором дякують: «Дуже дякуємо! Дуже дякуємо!» Як зазначають російські опозиційні ТГ-канали, шуби – це одна з найдорожчих компенсацій за втрату годувальника.

Щоправда, згодом виявилося, що не все так райдужно, як про це трубили рашапропагандисти. І шуби після зйомки сюжету... забрали під приводом «ці неякісні, ми дамо вам кращі».

Зазвичай чиновники і громадські діячі намагалися задобрити згорьованих жінок більш дешевими способами. Канал «МО» зібрав декілька прикладів задобрювання родичів загиблих окупантів.

- Чечня. Дон-дон кадиров з барського плеча обіцяв сім’ям загиблих безкоштовне паломництво до Мекки.

- Кострома. Син загиблого військового отримав імпортний смарт-годинник. Сюжет місцевого телебачення про це починався зі слів ведучої: «Мрії збуваються!»

- Дагестан. Сім’ї загиблих в Україні «підбадьорили» тортом і квітами.

- Курська область. Очільник Льговського району подарував матерям загиблих листівки і рушники. Після хвилі критики у соцмережах з акаунту райадміністрації новина про цю акцію зникла.

- Пенза. Схоже, місцеві креативники у владі переплюнули усіх. Тут родичі отримали за своїх загибликів Євангеліє, косметичний майстер-клас «Зимова гармонія» та сеанс фелінотерапії (лікування за допомогою контакту з кішками).

- Братськ. А тут місцеві чиновники – рідкісні жлоби, які найдужче заощадили на компенсаціях. Матерям відкобзонених рашистських завойовників видали... «громадські медалі» - «Матері захисника вітчизни». Щоправда, від кого вони захищали ту свою вітчизну, краще не питати...

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: