У пропутінської співачки українці виманили 100 мільйонів

НОВИНИ 13.08.2024 Коментарі 0

Співачку ларису доліну, чиє дитинство та юність минули в Одесі, обманули на велику суму люди з України, яких вона назвала шахраями.

Російська народна артистка і членкиня політичної партії «єдіная росія», яка сповідує агресію путіна проти України, у своєму відеозверненні сказала: «Я стала жертвою шахраїв. Стосовно мене скоєно дуже витончені і сплановані шахрайські дії. За даним фактом порушено карну справу. Я визнана потерпілою. На мою квартиру накладено арешт. Попереднє розслідування встановило, що шахраї перебувають на території України. І щойно вони виклали у соцмережах буцім-то від мене звернення жахливого характеру. У якому нема жодного слова правди. В інтересах попереднього слідства детальніших коментарів я зараз надати не можу. Прохання до всіх журналістів більше мене не турбувати».

За даними з російських джерел, доліну, уроджену як Кудельман, шахрайським способом змусили продати своє майно та віддати гроші. 68-річна путіністка продала квартиру у Москві та перевела гроші невідомим. Затримали п'ятірку людей, які представилися новими власниками її квартири.

Більше того, на її сторінці в Instagram з’явився допис, що кошти передано на потреби українського батальйону «Азов», назва якого на росії викликає неврози у z-патріотів. Вочевидь, такий тролінг свідчить про те, що з доліною працювали фахівці, які підготували ретельний план з відплати за її діяльність проти України.

Фото – скріншот відео зі звернення жертви

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: