У НАТО відкрито заявили про підготовку до війни з росією

НОВИНИ 19.01.2024 Коментарі 0

НАТО готується до війни з росією, що може розпочатися у найближчі два десятиліття. Майбутня "повномасштабна війна" (all-out war) докорінно змінить життя людей на Заході. 

Про це британському виданню The Telegraph заявив голова Військового комітету НАТО, лейтенант-адмірал Королівського флоту Нідерландів Роберт Пітер Бавер, який перебуває на цій посаді із червня 2021 року.  

У той час, як збройні сили готуються готуємося до війни з росією, цивільні громадяни повинні бути готовими до конфлікту, що вимагатиме кардинальних змін у їхньому житті, сказав 18 січня адмірал.

За його словами, у разі початку війни необхідно буде мобілізувати велику кількість цивільних осіб, а урядам доведеться запровадити системи для управління цими процесами.

Адмірал також похвалив Швецію, влада якої попросила всіх своїх громадян підготуватися до війни перед тим, як країна офіційно вступить в Альянс.

Як зазначає The Telegraph, заява офіційного Стокгольма на початку цього місяця призвела до активізації волонтерів в організаціях цивільної оборони країни та попиту на ліхтарики та батерейкові радіоприймачі.

У зв'язку із заявою високопосадовця НАТО історик і політичний оглядач Олександр Фрідман у ТГ-каналі передбачає можливу реакцію кремлівських пропагандистів6

- Російська пропаганда, напевно, спотворить слова Бауера. Річ у тім, що вислів all-out war можна перекласти російською як "повномасштабна війна" або ж як "тотальна війна". Відомий і німецький термін totaler Krieg ("тотальна війна"), який використовував Геббельс для позначення війни проти СРСР. Слова Бауера пропагандисти, напевно, пов'яжуть з терміном Геббельса. З геббельсівським totaler Krieg слова Бауера не мають, однак, нічого спільного. Totaler Krieg перекладається англійською як total War.

Також читайте: НАТО vs росія: від слів до дій 

Фото The Telegraph

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: