Терорист №1

РОЗСЛІДУВАННЯ 01.07.2022 Коментарі 0

Біснуватий путін казиться щораз сильніше через імпотенцію рашистської армії і вдалі дії Збройних Сил України. Останніми тижнями простежується чітка тенденція – атаки крилатими ракетами по цивільних об’єктах України зросли чи не вдвічі.

Схоже, командування російською армією стало жертвою путінської пропаганди – за 4 місяці повномасштабної війни можна було усвідомити: у боротьбі за крихітний український острівець Зміїний росія втратила крейсер «Москва» та декілька менших суден, кілька зенітно-ракетних комплексів і декілька десятків орків. Зрозумівши, що ЗСУ їх стиратимуть зі суші в морі систематично, кремль в останній день червня придумав безглузде пояснення про те, що «збройні сили рф завершили виконання поставлених завдань на острові Зміїний і вивели гарнізон». Такий крок, мовляв, є жестом доброї волі та сигналом для світу про неперешкоджання організації гуманітарного коридору з вивезення зерна з України. Ця пропагандистська риторика обурила навіть zомбованих росіян, які у соцмережах відверто писали про поразку та недолугість свого командування.

Проте у кремлі свою ганьбу зганяють атаками крилатими ракетами по цивільній інфраструктурі. На жаль, гинуть українці. На превелике нещастя – десятками.

Уночі, 1 липня, три крилатих ракети росіяни запустили по селищу Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області. Зруйновано житловий будинок та приміщення на базі відпочинку, де перебували цивільні люди. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на 11 годину відомо про 19 загиблих та 38 постраждалих, з яких 6 дітей.

Як не дивно, рашистська пропаганда за півдоби не спромоглася видати навіть жодної брехні про те, що «мол ета нєми».

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій на своїй сторінці у FB.

«Перше, що спадає на думку при звістці про ракетний обстріл курортного селища Сергіївка на Одещині, це помста за учорашню ганебну поразку у битві за острів Зміїний, - вважає політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва  Володимир Горбач. - Якщо так, то це від безсилля перед ЗСУ. А отже, нагадує агонію. Поки що локальну агонію, в районі Бесарабії. Росіяни визнають теперішню неможливість захопити Одесу і прилеглі території наявними у них засобами».

Перед ударом по Сергіївці рашистська ракета зруйнувала житловий будинок у Миколаєві. Унаслідок теракту росіян у миколаївській багатоповерхівці 8 людей загинуло та 6 постраждало, повідомили в ДСНС.

Тенденція російської помсти по мирних українцях простежується і у випадку з успіхами ЗСУ на Донбасі. Щойно українська армія точними ударами знищила декілька великих складів із боєприпасами, як росія відповіла ударом по торговому центру у Краматорську. 27 червня 18 людей загинуло, декілька десятків пропали безвісти, десятки поранених. У кремлі придумали побрехеньку про удари по військовому заводу (хоча підприємство, яке розташоване за декілька сотень метрів, уже давно виготовляє техніку для цивільних потреб). А щодо знищеного торгівельного центру, то путін і його прихвостні огидно брехали фразами про те, що він, мовляв, не працював, людей там не було, на підземних стоянках ТЦ зберігали озброєння.

«У Кремлі не визнали своєї відповідальності за попередній злочин – обстріл торгового центру в Кременчуці, та й інші військові злочини теж, звісно, добровільно не визнають. Вони вже накоїли справ на найвищу міру покарання, відступати їм нікуди. Тепер лише підніматимуть ставки. У надії на те, що жертви серед мирного населення призведуть, по-перше, до заворушень самого населення, а по-друге, до більшої готовності політичного керівництва України йти на поступки Кремлю в переговорах», - написав у FB Володимир Горбач.

Він також вважає, що знищуючи мирне населення України та цивільні об'єкти, росіяни «показують свою реакцію на рішення останніх самітів G7 & NATO».

«Наступним кроком «колективного Заходу» має стати примус до миру. Але це вже буде наступна фаза цієї війни. І дарма, що Захід хоче уникнути прямого зіткнення, головне, що Кремль цього підсвідомо прагне, а отже, знайде спосіб», - вважає політичний аналітик.

Наймасовішим кривавим злочином росії є удар по залізничному вокзалі у Краматорську. 8 квітня з території окупованої частини Донецької області «Точкою У» вбили 61-ну людину. 120 українців зазнали поранень.

За останніми даними, росія випустила по Україні приблизно 2 800 ракет. На жаль, на її складах залишається ще велика кількість старих радянських ракет. Тож до атак країни-терориста потрібно бути готовим як психологічно, так і фізично.

За інформацією спікера командування Повітряних сил ЗСУ Валерія Ігната в ефірі Національного телемарафону, росіяни економлять сучасні дорогі ракети, а почали все частіше застосовувати старі Х-22. До того ж вони є потужними – із майже тонною вибухівки, але неточними. Застосовувати такого типу ракети по населених пунктах є злочином проти людяності, вважає Валерій Ігнат.

Путінський терор особливо помітний зі середини червня. За даними Генерального штабу ЗСУ, за два останніх тижні ракетну зброю застосовували 202 рази, а це на 120 атак більше, ніж від початку червня.

Вочевидь, путін максимально підвищує ставки і вдається до відвертого, цілеспрямованого, навмисного терору українців. Щоби залякати останніх, розпорошити по світу, підірвати український генофонд, спровокувати ненависть до своєї влади. Москва тиснутиме таким чином на українську владу, щоби змусити її піти на перемовини на умовах кремля. У протилежному випадку Україна змушена буде витримати цей терор, максимально зберігаючи свою інфраструктуру та людей. Є сподівання на посилення за допомогою країн-партнерів систем протиповітряної оборони та вогневої потужності. Невдачі росії на міжнародній політично-економічній арені, локальні поразки у війні з Україною уже не залишають путіну нічого іншого, як іти до свого ганебного кінця.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: