Убивство мирних українців росія прикрила неймовірною брехнею

РОЗСЛІДУВАННЯ 28.06.2022 Коментарі 0

Учорашня атака по торгівельному центрі у Кременчуці здійняла чергову хвилю обурення, ненависті, стресу і співчуття серед людей, які побачили охоплену полум’ям будівлю. І тільки на росії почали виймати заготовлені кліше брехні, щоби хоч якось вигородити свій антилюдський злочин.

Унаслідок обстрілу торговельного центру загинуло 18 людей (з яких 1 людина померла в лікарні). По медичну допомогу звернулося 59 осіб, з них 25 шпиталізували у лікарню інтенсивного лікування Кременчука. Про це вранці, 28 червня, повідомила  Державна служба з надзвичайних ситуацій України на своїй сторінці у FB.

Рятувальники продовжують розбирати пошкоджені будівельні конструкції торгового центру. Обстежено та розібрано уламки будівельних конструкцій на 60% загальної площі об’єкту. До робіт від ДСНС залучено 440 осіб, зокрема, 14 психологів.

У кремлі zомбоканали поширюють таку брехню. Нижче подаємо українською повідомлення пропагандистського ресурсу РІА «Новости».

«Двадцять сьомого червня в місті Кременчук Полтавської області ВКС Росії завдано удару високоточною зброєю повітряного базування по ангарах з озброєнням і боєприпасами, що надійшли від США та європейських країн, в районі Кременчуцького заводу дорожніх машин. Унаслідок високоточного удару зброя і боєприпаси західного виробництва, зосереджені на території складської території для подальшого відправлення українському угрупуванню військ на Донбасі, вражені, - йдеться у зведенні міноборони.

Детонація боєприпасів, що зберігалися для західної зброї, викликала пожежу в розташованому поряд із територією заводу торговому центрі, що не функціонував», - зазначає російське військове відомство.

Це навіть і брехнею важко назвати – хіба що абсолютною брехнею.

Інші ресурси намагаються поширити версію про удар по нафтопереробному заводу, а людські жертви «можуть бути вигадані чи підкинуті під виглядом раніше законсервованих тіл».

На щастя, попри тотальний прес рашистської пропаганди, на росії є невелика частина свідомих людей, які розуміють, що відбувається. З такими путінський режим не церемониться: кайданки, арешт, «суд», штраф чи ув’язнення.

Про один із найсвіжіших прикладів розповів телеграм-канал «ЧТД». На адвоката, який захищає російського журналіста Івана Сафронова, завели справу про «фейки» щодо російської армії.

Адвоката з Іжевська Дмитра Талантова затримали сьогодні, 28 червня, вранці. У справі триває чотири обшуки. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Дмитро Талантов є президентом Адвокатської палати Удмуртської республіки. Декілька годин тому він написав у FB: «Прошу повідомити всіх про затримання моє. Насилу пишу, не бачать Ск по Удмуртії. В кайданках»

У соцмережах він висловлював свою незгоду з війною в Україні – у FB напередодні він відреагував дописом на атаку рашистів по торгівельному центрі: «Нинішній жах у Кременчуці – це теж частина денацифікації? Чи це фашизм? Погань ваше ім'я».

Зауважимо, що удар рашистів по цивільному об’єкту в соцмережах викликав і проведення паралелі з подіями часів Другої світової війни авторства блогера Андрія Луганського. Його текст неодноразово поширювали небайдужі українці.
 

«25 листопада 1944 року, о 12:26 дня, в суботу, під час жвавого шопінгу, німецька реактивна ракета «Фау-2» завдала прямого удару по переповненому ТЦ «Woolworths» у лондонському районі Нью-Крос.

Колосальний вибух підкинув людей у ​​повітря, перевернув вантажівки, торговий центр спалахнув.

Вулиці були по щиколотку вкриті розбитим склом, а ті, що вижили, у крові лежали на тротуарах або хиталися в заціпенінні чи істериці.

Сусідні магазини та будинки перетворилися на руїни, а повітря наповнилося задушливим пилом і димом.

168 людей вбито наповал, частину - за своїми столами в найближчих офісах. Серед постраждалих 33 дитини, у тому числі немовлята у візках. Тим часом 123 перехожих отримали серйозні поранення.

Це була одна із найбільших втрат серед цивільного населення на британській землі під час Другої світової війни.

Коли росіяни кажуть «МОЖЕМ ПАВТАРІТЬ» - повторюють злочини Гітлера. Але тоді й долю гітлерівської Німеччини також доведеться повторити. Як, власне, і Путіну повторити долю самого Гітлера»

Зрозуміло, що путінський режим і тих понад 50 відсотків z-омбованого пропагандою «насєлєнія» не зупиняться на цьому: смертоносні ракети і далі вбиватимуть, пропаганда брехатиме, а на запитання з вірша «хотят лі русскіє войни?», який Євген Євтушенко написав понад 60 років тому, путін давно відповів ствердно.  

Що далі чекає на путіністів, які наслідують Гітлера? Щось подібне, що й послідовників останнього. Про це влучно висловився Олександр Невзоров, який зрікся своєї приналежності до російського народу.

«Безперечно, і Буча, і маріупольські пологовий будинок і драмтеатр, і вокзал у Краматорську – все це не випадковості, а тактика і стратегія Москви. Продумані, підготовлені злочини», - написав у своєму телеграм-каналі Олександр Невзоров.

На його думку, незабаром настане час, «коли вони будуть гризти, трясти ґрати, і ридаючи, вимагати гуманного європейського суду».

«Вони звалюватимуть провину за всі масові вбивства один на одного, скиглитимуть, розмахуватимуть довідками про свої важкі хвороби та посилатимуться на прямі накази з Кремля, гіпноз і шантаж, - змальовує майбутнє рашистів Невзоров. - Трибунали, звичайно, приймуть ці крики до уваги, співчутливо покивають і призначать усім цим «ввічливим людям» найввічливіших катів».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: