Прапор Полку Калиновського розгорнули у Верховній Раді України

ВІДЕО 21.03.2024 Коментарі 0

У четвер, 21 березня, перед трибуною у Верховній Раді України розгорнули полкове знамено найбільшої білоруської формації у Збройних Силах України – Полку імені Кастуся Калиновського.

Перед парламентарями виступив народний депутат Ігор Гузь, який нагадав про другу річницю від часу створення Полку. Його виступ підтримали депутати із міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради України «За демократичну Білорусь».

«Від імені українського парламенту, від імені українського народу хочу привітати кожного бійця білоруської формації – Полку Калиновського. Зараз ці хлопці на Сході, і дівчата. І ви розумієте, як це складно боротися в іншій країні за свій інтерес. Але кожен білорус, який зараз зі зброєю в руках бореться проти російського окупанта, знає: без вільної України не буде вільної Білорусі», - сказав Ігор Гузь.

Він побажав не здаватися і висловив переконання, що з цим стягом «рано чи пізно ми будемо в Мінську у вільній Білорусі»  Під час зустрічі на підтримку білоруських добровольців виступила група депутатів від різних політичних партій:

Народний обранець також згадав про декілька десятків білоруських добровольців, які загинули за інтереси України та Білорусі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: