Пункт пропуску «Шегині-Медика» розблоковано!

НОВИНИ 21.03.2024 Коментарі 0

20 березня у пункті пропуску «Шегині-Медика» польські фермери завершили блокування руху вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Про це повідомила Державна прикордонна служба. 

Зокрема, у повідомленні сказано: "За добу 20 березня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 58 тисяч осіб та 16 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 31 тисяча осіб. 18 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови. До України за минулу добу прибуло 27 тисяч осіб, 24 тисячі з них – громадяни України.

Оформлено 128 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Також звертаємо увагу, що близько 21:30 20 березня у пункті пропуску "Шегині-Медика" польські фермери завершили блокування руху вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Наразі оформлення цієї категорії транспорту здійснюється встановленим порядком".

Нагадаємо, учора,  20 березня вдень, польські фермери на пункті пропуску "Медика – Шегині", де тривалий час вони блокували рух вантажівок, перекрили  рух автобусів та легкових автомобілів. Акція тривала, як і планувалось, до 20.00. О 20:10 ДПСУ отримала інформацію про завершення блокування руху автобусів і легкових авто на вʼїзд та виїзд з Республіки Польщі. Водночас польські фермери продовжували обмежувати рух через кордон українських вантажівок, але згодом стало відомо, що рух розблоковано для усього транспорту. 

Фото – Ракурс

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: