Монголи протестували проти приїзду кремлівського карлика. ФОТО

НОВИНИ 02.09.2024 Коментарі 0

Напередодні появи ліліпутіна у столиці Монголії там уже відбувся пікет проти його візиту.

Монгольські активісти вийшли на площу Чінгісхана у центрі столиці. Зважаючи на оздоблення будівлі росіянськими «аквафрешами», саме тут прийматимуть рашафюрера.

Пікетувальники тримали плакат із написом: «Геть військового злочинця путіна звідси», а також українські синьо-жовті стяги.

На поширеному у FB відео видно, що до пікетувальників підходили якісь московити, які висловлювали невдоволення акцією. Але їх відправили за росіянським кораблем і налякали вигуками «Слава Україні!». Також учасникам пікету довелося поспілкуватися з поліцією, але діалог загалом відбувався доволі коректно, хоча й завершився попередженням учасникам.

За попередньою інформацією, якою володіє ЗІФ, завтра (3 вересня) у перший день візиту кремлівського карлика, а також наступного дня заплановані ще два мітинги, які збираються провести демократична партія та рух noWar, який щосуботи проводить пікети під росіянським посольством в Улан-Баторі. 

Як уже писав ЗІФ, попри те, що Монголія є учасницею Римського статуту Міжнародного кримінального суду, бункерний дід, схоже, отримав запевнення, що його не будуть затримувати в Улан-Баторі за виданим минулого року ордером.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: