Кеннеді-молодший знову підіграв рашапропаганді

РОЗСЛІДУВАННЯ 16.08.2023 Коментарі 0

Один із кандидатів у президенти США від Демократичної партії – Роберт Кеннеді-молодший – регулярно поширює рашистську маячню. Що більше – її не лише одразу підхоплюють рашаЗМІ, але й на цих тезах вибудовується не одна зовнішня інформаційна кампанія московитів.

«У нас є біолабораторії в Україні, тому що ми розробляємо біозброю, і в цій зброї використовуються всі види нової синтетичної біології технології CRISPR та методи генної інженерії, які не були доступні попередньому поколінню», - вкотре підняв улюблену тему рашапропагандистів Роберт Кеннеді-молодший.

Він заявив, що, мовляв, у 2001 році США «знову почали вкладати багато грошей у біозброю», але хвилювалися, оскільки «порушення Женевської конвенції – це злочин», тому передали управління біологічною безпекою відомству у МОЗ. Кеннеді додав, що при розробці кожної біологічної зброї потрібна вакцина, оскільки при розгортанні біозброї у 100% випадків існує ймовірність дії у зворотному напрямку. І саме роботами у цьому напрямку нібито й займались в Україні.

Теми американських біологічних лабораторій, як неодноразово писав ЗІФ, регулярно торкаються рашисти. Вони проштовхують її у міжнародних інституціях на кшталт ООН, створили думську слідчу комісію, начальник військ радіохімзахисту щокількамісяців, немов папуга, виходить на публіку з тими ж «кейсами» - від зброї, яка «вираховує і знищує росіянців за ДНК» і до бойових комарів.

Цього разу «американського авторитета» (щоправда, з іміджом заблокованого у Фейсбуці фейкомета) Кеннеді вирішили використати рашаполітики. Прикметно також, що про біолабораторії він заявив на каналі іншого проросійського пропагандиста Такера Карлсона.

Тож віце-спікерка держдуми іріна яровая заявила, що слова Кеннеді-молодшого про створення біолабораторій США на території України є підтвердженням порушення США умов Конвенції про заборону біологічної та токсичної зброї (КБТО) та підставою для міжнародного розслідування.

Якби раптом у США вирішили послухати схиблених росіянських «політиків», то американці уже мали б «вимагати розслідування» після заяви Кеннеді, яка «відкриває новий кут зору з цього питання». А країни, в яких «Пентагон за аналогією з Україною створив свої лабораторії, мають серйозно розібратися з тим, що в них відбувається насправді», переконані у держдумі.

Свої фантазії на тему біолабораторій США в Україні рада федераціїї та дума затвердили як підсумкову доповідь ще у квітні цього року.

Ну і щоби двічі не вставати, росіянці та колаборанти ще й нагадали про власну версію Революції Гідності, знову ж таки, посилаючись на інтерв’ю Кеннеді Карлсону. Там кандидат у президенти США заявив, що нібито «США в особі Агентства з міжнародного розвитку (USAID), яке виступає за ЦРУ, виділило 5 мільярдів доларів на фінансування подій на Майдані у 2014 році».

І це також одразу підхопили на болотах. Колаборант і колишній посол т.зв. «лнр» родіон мірошник акцентував на тому, що, мовляв, «уже й офіційні персони констатують фінансування Вашингтоном держперевороту в 2014 році в Україні». Також, на його думку, «США вчиняють міжнародний злочин стосовно жителів України та несуть пряму відповідальність за кровопролиття, яке вони розв'язали на Донбасі», - сказав Мірошник.

Те, як оперативно пропагандисти реагували на пашталакання Кеннеді, практично не залишає сумнівів у тому, що останній працює у зв’язці з кремлем та на користь його інформполітики.

Достатньо лише пригадати, як ще на початку червня Роберт Кеннеді-молодший разом з Ілоном Маском і Девідом Саксом дискутували у прямому ефірі на майданчику Твіттера. Тоді (й також не вперше) вони «згадали», як заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд нібито «підтвердила існування біолабораторій в Україні». Хо насправді це було спростовано американськими офіційними особами.

Варто ще додати кілька слів про одного з кандидатів (є надія, що він так і залишиться в цьому статусі) у президенти США: Роберт Кеннеді-молодший є племінником президента Джона Ф.Кеннеді та сином генпрокурора США, сенатора від Нью-Йорка Роберта Ф.Кеннеді. Він був письменником та юристом-екологом, після чого став активним антивакцинатором, якого за поширення фейків про ковід заблокували Фейсбук та Інстаграм. Кеннеді-молодший у своїй книзі також звинуватив головного інфекціоніста США у «сприянні історичному перевороту проти західної демократії».

Виглядає на те, що йому завжди буде про що поговорити з роzzіянськими топ-фантазерами на кшталт заступника секретаря радбезу рф патрушева, очільника свр наришкіна чи олєнєвода шойгу, а не лише розганяти через пропагандиста Такера Карлсона наративи рашапропаганди.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: