Бандіт із Пітєра отримав підозру СБУ та віддав "шахраям" мільйон

НОВИНИ 01.02.2024 Коментарі 0

Актор-рашист за заклики до війни проти України дмітрій пєвцов отримав підозру від Служби безпеки України. 

СБУ зібрала відповідну доказову базуна російського актора, який публічно підтримує збройну агресію рф проти України і свого часу знімався у серіалі "Кримінальний Пєтєрбурґ" про північну столицю рф, де свого часу промишляв путін. 

"Пєвцов неодноразово виступав на підтримку російських окупантів під час масових заходів за участю путіна. Також зловмисник часто виступав в ефірах центральних телеканалів рф, де закликав до захоплення державної влади та всієї території України.
 
Окрім того в інтерв’ю кремлівським пропагандистам він розповідав про те, як особисто голосував за визнання "незалежності" тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.
 
При цьому фігурант виправдовував злочинні дії російських військ та окупаційних адміністрацій рф у тимчасово захоплених регіонах України",
- йдеться у повідомленні пресслужби СБУ.
 
Слідчі СБУ повідомили пєвцову про заочну підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:
▪️ ч. 3 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади);
▪️ ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України);
▪️ ст. 436 (пропаганда війни).

Із 2021 року пєвцов підспівує кривавому путніському режиму як депутат держдуми росфедерації. Входить до близького оточення вищого військово-політичного керівництва країни-агресорки та перебуває під персональними міжнародними санкціями . 

Проте це не вберегло його від шахраїв. 29 січня цього року "народному артісту рассєі" зателефонував невідомий та представився працівником фсб. Телефоніст був настільки переконливим, що пєвцов перерахував понад мільйон "дерев'яних" (російських рублів) на "безпечний рахунок".

Коли путініст зрозумів, що його ошукали, то звернувся до "правохранітєлєй", які почали пошук "злочинця". Не здивуємося, якщо сліди виведуть петербурзьких "пінкертонів" в Україну чи, навіть, на Володимирську, 33 у Києві.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: