Здивування патрушева: виявляється, НАТО відпрацьовує протистояння з росією

НОВИНИ 07.03.2024 Коментарі 0

Здається, рашисти почали про щось здогадуватися: секретар радбезу рф нікалай патрушев розхвилювався через масштабні навчання сил НАТО у Європі під назвою «Стійкий захисник 2024» (Steadfast Defender). Адже там, за його словами, відпрацьовується сценарій збройного протистояння з росією!

За словами патрушева, це «посилює напруженість та дестабілізує ситуацію у світі, адже агресивний блок готується до нових воєн». Осяяння зійшло на колишнього головного феесбешника під час наради з питань нацбезпеки у столиці Інгушетії Магасі. Її проводили після нещодавнього бою рашистських силовиків із силами опору в містечку Карабулак.

«Деструктивна роль США у новітній історії очевидна. Жодна інша країна не розв'язала стільки воєн та військових конфліктів, не спровокувала стільки руйнівних економічних криз», - бовкнув чергову маніпуляцію патрушев. І додав, що за 75 років існування НАТО як нібито гарант миру та демократії «розв'язало понад 100 воєн і військових конфліктів у всьому світі — і готується до чергових».

Мабуть, про свою московію та її воєнний «шлейф» цей путінський пахолок, який мріє сісти на трон замість шефа, просто «забув».

Зате не забув зазначити, що «важливим інструментом впливу Вашингтона на інші держави є агресивний блок НАТО, який наблизився до західних кордонів Росії». Можна було б додати – «і перетворив Балтійське море в практично внутрішнє море НАТО» (після прийняття до складу Альянсу Фінляндії та Швеції там ще має шмат бережка тільки московія з неНАТОвських країн). Але тоді це був би удар нижче пояса самому собі. А 72-річний кадебешник патрушев цього вже міг би й не пережити.

Тож поки що нікалаю платоновічу залишається хіба розпачати з приводу навчань збройних сил НАТО, під час яких «відпрацьовується сценарій збройного протистояння з росією». При цьому він може без кінця повторювати наратив, що ці навчання «безумовно підвищують напруженість та дестабілізують ситуацію у світі». Але усім давно відомо, хто у світі баламутить воду (провокує конфлікти та й сам нападає на незалежні держави) найбільше. Тому й тренуються нормальні країни саме захищатись (це випливає вже з назви навчань) від рашистів.

А московитам тим часом з одного боку страшно, а з іншого - треба ж і своїх пересічних на болотах у напруженні тримати. Тому не міг патрушев не наголосити, що НАТО ще й «планує подальше розширення присутності в  Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, в Арктиці». І взагалі, цього року витрати на військові цілі у країнах Альянсу продовжують зростати, що ще раз «підкреслює зростаючу агресивну сутність цього блоку», - зазначив секретар ради безпеки РФ.

Після цієї фрази знову повіяло Холодною війною, яка цим разом має надзвичайно високий ризик перерости у гарячу фазу. І в НАТО це, здається, нарешті добре усвідомили.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: