Загиблий рашист-пропагандист отримав довічне від українського суду

НОВИНИ 18.10.2023 Коментарі 0

Малиновський районний суд Одеси засудив заступника голови окупаційної адміністрації Херсонської області кіріла стрємоусова до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Колегія на чолі із суддею Сергієм Черевком засудила Стремоусова до 9 років за колабораціонізм, до 13 років з конфіскацією майна за державну зраду та до довічного ув'язнення за держзраду в умовах збройного конфлікту, повідомляє видання Ґрати. Тож обвинуваченого засудили до довічного ув'язнення. Також у судовому рішенні йдеться про стягнення з підсудного 13 тисяч гривень за судові витрати.

Стрємоусов – проросійський пропагандист із Херсона. Активно підтримав росію одразу після того, як та окупувала частину Херсонської області. СБУ оголосило йому підозру ще у березні 2022 року.

9 листопада 2022 року стрємоусов загинув унаслідок автотрощі біля міста Нова Каховка.

«Це сталося в день, коли міністр оборони Росії Сергій Шойгу віддав наказ про відступ із Херсона, - нагадують Ґрати та пояснюють рішення української Феміди. – Оскільки українська влада офіційно не може підтвердити смерть Стремоусова, його судили як живу людину».

Ілюстрація – скріншот focus.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: