За Україну загинув доброволець білоруського полку імені Калиновського

НОВИНИ 05.10.2022 Коментарі 0

У понеділок, 3 жовтня, під час штурмової операції білоруський полк імені Кастуся Калиновського, який воює у складі Збройних Сил України, зазнав втрат – загинув один із воїнів-добровольців.

«Один із воїнів героїчно загинув на полі бою. Це величезна втрата для всіх нас. Ще четверо бійців отримали поранення, їхньому життю нічого не загрожує. Ми підтримуємо зв’язок із родинами наших бійців. Полк Калиновського висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого побратима. Герої не вмирають, вони назавжди в наших лавах!» - йдеться у повідомленні на телеграм-каналі полку

За інформацією білоруського видання «Зеркало», у визволенні України від російських загарбників загинуло щонайменше 15 білоруських добровольців, які воюють за Україну з 24 лютого.

Одинадцятеро бійців полку Калиновського – Ілля Хренов («Литвин»), Олексій  Скобля («Тур»), Дмитро Апанасович («Терор»), Дмитро Рубашевський («Ганс»), Костянтин Дюбайло («Фенікс»), Іван Марчук («Брест») та Павло Волат. Окрім них загинув ще один безіменний боєць із батальйону «Волат» та троє бійців, смерть яких офіційно не підтверджено: Василь Парфєнков («Сябро»), Вадим Шатров («Папік») і Василь Грудовик («Атом»).

На початку вересня також повідомляли про загибель неназваного бійця з батальйону «Терор», що від'єднався від «калиновців». А нещодавно, наприкінці вересня повідомляли про загибель добровольця полку «Пагоня».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: