Ядерний шантаж з росії – марний, - політичний експерт Євген Магда

АНАЛІТИКА 05.10.2022 Коментарі 0

Тема погроз путіністів застосувати ядерну зброю все ще не вщухає. Напередодні рашистський царьок оголосив про «ратифікацію договорів» з вигаданими республіками на тимчасово окупованих шматках української території. Мовляв, частини Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей – відтепер «російська територія». Тож наступ Збройних Сил України у кремлі розцінюють як вторгнення. А відтак, згідно із воєнною доктриною, лякають застосунком ядерної зброї.

Політичний експерт і голова наглядової ради Західного інформаційного фронту Євген Магда висловив сумнів у готовності кремля втілити цей шантаж у реальність.

На його думку, потрібно розуміти, що «привласнення» українських територій у путінському виконанні та фейкорендуми не відповідають жодним державним нормам України чи будь яким іншим уявленням про демократію, волевиявлення і право на самовизначення, що прописані у світовому законодавстві.

Щодо достовірності інформації про зниклий підводний човен, який буцімто транспортує ядерну торпеду на своєму борту, чи статті New York Times про так званий «ядерний поїзд», який курсує по заураллю та може випустити ракету, то, за словами політичного експерта, усе це більше схоже на звичайний шантаж, а не обґрунтовані твердження воєнної розвідки.

«Росіяни тиснуть в першу чергу на мізки, вони хочуть використати принцип компостера щодо політичної ситуації, натиснути на Захід, щоби Захід примусив Україну до переговорів з рф. Але я думаю що ці спроби марні, тому що Захід зробив уже певні висновки, а Україна тим більше зробила висновки. І ми бачимо динаміку дій українських військ на територіях, захоплених росіянами, що триває процес відновлення територіальної цілісності України. Уже сьогодні ми можемо говорити, що відновлення територіальної цілісності і суверенітету України це лише питання часу», - переконаний Євген Магда.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: