За Кримський міст – чотири німецьких: кисельова знову накрило

НОВИНИ 05.03.2024 Коментарі 0

Ще один чільний рашапропагандист – дмітрій кисельов – відмітився у відголосках та бризках брудної інформаційної бомби, яку боброєдка симоньян днями жбурляла в німців. У своїй тижневій програмі на телеканалі «росія 1» кисельов назвав чотири німецькі мости, які ерефія може знищити у відповідь на удар по Кримському мосту.

Коментуючи підслухану росіянськими шпигунами і оприлюднену розмову високопоставлених офіцерів Бундесверу, цей любитель фантастичних «посейдонів» та ядерного попелу вчергове вдався до дурнуватих погроз та ще й намагався торгуватись про кількість та погонні метри мостів!

«При всій просунутості співрозмовників у них у головах не спливають картинки мостів у Німеччині. У цій досить тісній країні немає таких довгих як Кримський. Але все ж таки є на що подивитися через ракетний приціл. <…> Шкода буде, але що робити? Наш Кримський міст їм не шкода», - заявив Кисельов в ефірі.

Ведучий перерахував чотири німецькі мости, по яких росія може завдати удару у відповідь. Це Ферманзундський та Рюгенський мости на півночі Німеччини, які з'єднують материкову частину країни з островами Фемарн та Рюген. А також залізничний міст Гогенцоллернів у Кельні та Магдебурзький водний міст, який з'єднує два канали через Ельбу за 150 км від Берліна.

За словами Кисельова, йдеться про атаку одразу по чотирьох мостах. Ведучий пояснив це тим, що рівнозначних по довжині мостів у Німеччині немає: «Доведеться звернути увагу і на інші мости в Німеччині, щоб добрати збитки у відповідь в тій же кількості погонних метрів».

Такою, на його думку, має бути відповідь росії на можливу атаку по російських об’єктах (у т.ч. Кримському мосту) німецькими ракетами «Таурус», про що йшлося в опублікованій розмові чотирьох високопосадовців Бундесверу.

До слова, міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус підтвердив достовірність аудіозапису та назвав цю подію «гібридною дезінформаційною атакою».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: