YouTube заборонить і видалятиме дипфейки про «жертв злочинів»

НОВИНИ 09.01.2024 Коментарі 0

Платформа YouTube оновила свою політику щодо кіберзалякування і переслідувань (агресивних дій та булінгу). Зокрема, запроваджується заборона на дипфейки, які «реалістично імітують» неповнолітніх та інших жертв злочинів, розповідаючи про їхню смерть або насильство, якого вони зазнали.

Як повідомляється у блозі YouTube, з 16 січня адміністрація платформи почне видаляти такі відео та застосовуватиме обмеження до користувачів, які їх завантажують. Після першого попередження користувачі не можуть завантажувати нові відео сім днів. За повторне порушення протягом 90 днів канал користувача може бути видалено.

«Заборонено розміщувати контент, націлений на особу з тривалими образами або образами на основі її фізичних якостей або статусу захищеної групи, як-от віку, інвалідності, етнічної приналежності, статі, сексуальної орієнтації чи раси. Ми також забороняємо інші шкідливі дії, як-от погрози або доксинг. Пам'ятайте, що ми суворіше підходимо до контенту, націленого на неповнолітніх», - повідомляє адміністрація YouTube.

За інформацією видання The Verge, раніше на популярній платформі було виявлено відео, у яких використовували дитячі голоси, згенеровані штучним інтелектом, для опису жахливого насильства, яке сталося у резонансних випадках. Сім'ї жертв, зображених на відео, назвали контент «огидним».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: