Як путін обманює росіян (у картинках)

НОВИНИ 06.09.2022 Коментарі 0

Російська пропаганда, що ближче до краху путінського режиму, пнеться з останніх сил зі шкіри. А все для того, щоби заспокоювати zомбовану публіку, яка починає щось підозрювати. Згідно з останніми соціологічними опитуваннями, росіяни все менше підтримують кремлівську агресію.

Нове опитування «Левада-центру» показало, що більшість громадян російської федерації не прагнуть входження окупованих частин Херсонської та Запорізької областей України до складу росії. Причому серед тих росіян, кому до 40 років і менше, лише 37% за «узаконення» захоплених українських територій.

Російські пропагандисти поки що не змогли переконати «насєлєніє», що кремль повинен продовжувати розширення рф завдяки українським областям.

За входження частини Херсонщини та Запорізької області до складу рф виступає більшість пенсіонерів. Але це лише 51%.

На думку експертів, це соцопитування в умовах репресій і військової цензури не є цілком репрезентативними, але вони демонструють, що прихильників війни стає все менше.

І допоки рашистські пропагандисти тероризують Європу лякалками холодної зими, а російський «газпром» перекриває газ (спалюючи його на десятки мільйонів євро щодня) і випускає відео «про велику зиму», росія руйнується зі середини.

Там не тільки тонуть у відходах вигрібних ям, а міста та селища дотепер негазифіковані – навіть таке сибірське місто як Красноярськ вимушене дотепер зігрівати своїх мешканців вугіллям. Адже його газифікувати обіцяють із 2007 року.

Нагадаємо, владімір путін захопив владу в росії фактично перед 2000 роком. А з того же 2007 року, як зауважує телеграм-канал «Ватное болото», обіцяє виселити росіян із нетрів.

Квітень 2007 року. Путін назвав аморальним існування нетрів.

Квітень 2013. Путін зажадав витягнути людей із нетрів.

Вересень 2021 року. Путін зажадав витягнути людей із нетрів.

Вересень 2022 року. Путін закликав витягнути людей із нетрів.

І треба віддати належне – він виконує свою обіцянку! Щоправда, зі збіднілих «глубінок» злий карлик  виселяє росіян у вигляді органічних добрив в українські чорноземи – Збройні Сили України станом на 6 вересня 2022 року підживили ґрунти приблизно 50 150 порціями таких добрив.

Нагадаємо, останнім часом кремлівська пропаганда посилила тиск на населення західних країн та їхні уряди з метою пом'якшити санкційний тиск, зменшити допомогу Україні і змусити вплинути на українську владу погодитися на перемовини з путіним. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: