Захарова розстріляла опонентів «практично з двох рук»

НОВИНИ 06.09.2022 Коментарі 0

Офіційний представник мзс імені сумної коняки лаврова маруся захарова розповіла в інтерв’ю рашистським «ізвєстіям» про «справжню журналістику», руку москви в євроскандалах, «занепад» агенції Reuters та хто перемагає в інформаційній війні.

Захарова зі самого початку дозволила собі «пожартувати» (знову не смішно) щодо серії скандалів з європейськими політиками та чуток про «руки росії» у них. Мовляв, невинуваті вони ані в роздмухуванні історії з вечіркою фінської прем’єрки, ані в заявах головного дипломата ЄС Жозепа Борреля (рашисти зараз роздмухують скандал із нібито його заявою про «фашистську росію»). «Вони скажуть, що перед екраном був не Боррель, а «вован і лексус», - уїдливо зауважила улюблена пресалкаше рашистського мзс.

Вона також спробувала пояснити, чому вважає роботу агенції Bloomberg «антижурналістською діяльністю». Мовляв, вона ще застала її розквіт у середині 2000х, коли туди ходили усі політики.

- Потім, на жаль, я побачила деградацію і падіння цього ЗМІ, яке стало жертвою західних інформаційних воєн. І це взагалі нинішня тема – того, як вони стають самострілами. Вони націлюються на нас, на інші регіони світу, але або рикошетять, або стріляють самі в себе… Підім’яте американськими спецслужбами агентство, яке стало інструментом у політичній боротьбі та розпрощалося зі справжніми професіоналами», - «розпачала» захарова.

За її словами, агенція Bloomberg ще у березні заявила, що «з нами не працюють, стирають нашу країну разом зі спікерами ґумкою через початок «операції» та залишають країну «тому що ми ввели якісь не такі закони, які їх дусять».

  • Хто їх дусив? Їх взагалі ніхто не чіпав. Вони почали від’їжджати кудись, приїжджати, писати абсолютно жахливі дурниці, потім повернулись, потім від’їхали в Дубаї… Я їм говорю: Ви ж  із нами завершили? Вони говорять: Ні, ми знову хочемо з вами працювати, тільки тепер з Дубая, - сумбурно розповіла представниця рашамзс.

На її думку, інформаційна війна – це «вічна історія», яка ніколи не закінчується. Щоправда, московити у ній також понесли втрати: «вони доволі суттєві – це і блокування, і арешти, і переслідування, і включення до санкційних списків людей з медіапростору, і цькування», зазначила машка-випивашка.

І завершила вона пасажем, який є малозрозумілим для тверезого західного світу, але, мабуть, доступний для «руського міра», який традиційно собі «залив за комір».

  • 8 років ми чули, що москва не виконує Мінські угоди, від усіх київських режимів – і від Порошенка, і від Зеленського, від Єлисейського палацу, Берліну та, звісно, Вашингтона. Сьогодні офіційні особи кажуть, що й не збирались виконувати Мінські угоди з першого дня їх підписання, готувались до війни, до силового сценарію і по Криму, і по Донбасу. Де ж перемога? Ганьба на весь світ, ганьба, та й усе, - заплутала сама себе маша захарова.

Ось як трапляється, коли тези для виступу підготували, але зв’язно їх переповісти спікерка не змогла, і то не вперше. Зрозуміти росіян стає усе важче. Та чи взагалі потрібно?

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: