Воєнний адвент-календар – сюрпризи від МОУ щодня

НОВИНИ 05.12.2023 Коментарі 0

Із початку грудня Міноборони України запустило інформаційну кампанію у соцмережі Х (колишній Twitter). Щодня там публікують сторінку власного адвент-календаря, який містить низку «передсвяткових сюрпризів» для ворожих військ.

Інформаційна кампанія «Озброєння Перемоги» триватиме 24 дні. На старті – 1 грудня – українське міністерство висловило подяку колегам зі США за незмінну підтримку, а особливо – за надання реактивних систем залпового вогню M142 HIMARS.

«Ця зброя стала справжньою легендою на полі бою. Вона щодня надсилає вогняні подарунки окупантам та знищує російську техніку на мільйони доларів», - ідеться в повідомленні.

Наступного дня МОУ дякували польським партнерам з міноборони РП. І не лише за постійну підтримку, але і за надання самохідних гаубиць AHS Krab.

«"Краб" стала однією з перших 155-міліметрових артилерійських систем на озброєнні української армії. Ця гаубиця також стала кошмаром для окупантів у вправних руках артилеристів», - зазначають у Міноборони України.

3 грудня висловили подяку британському Міністерству оборони.

В оборонному відомстві наголосили, що Велика Британія була першою державою Європи, яка надіслала зброю ЗСУ, щоб ми могли відбиватися від російської агресії. Цій же країні подякували за один з найкращих сучасних танків – Challenger 2.

«Challenger 2 став ефективною зброєю в професійних руках українських воїнів. Вражаюче поєднання британських технологій та українського таланту допомагає звільняти нашу землю від окупантів», - наголошують у Міноборони.

Упродовж наступних днів Міноборони знайомитиме з новими сторінками адвент-календаря.

двент-календар – спеціальний календар для відліку часу до наближення Різдва, популярний у багатьох європейських країнах. Щодня на користувачів очікують тематичні сюрпризи.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: